2777
2789
عنوان

توروخدا بیایین کمک راجع به انتخاب سه خواستگار همزمان😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3946 بازدید | 206 پست
اوهوم درسته کاملا  خودمم ازین قضیه میترسم  اوایل که ازم خواستگاری کرد هیچ حسی بش نداشتم ...

عزیزم دیدن مدام بعضیا مخصوصا اگه از لحاظ رفتاری زرنگ باشن وابستگی میاره باور کن یه مدت یک ماه دو ماه بهانه بیار به خاطر درس درس و کار نبینش (هم وقت میکنی بیشتر فکر کنی) شاید اولش سخت باشه ولی یکم که بگذره اگه وابستگی باشه می بینی اصلا نبودش واست سخت نیست اینطوری بیشتر منطقت کار میکنه 

به قول دکتر فرهنگ هر جا دیدی داری نقص های طرفت رو توجیه می کنی بدون احساساتت درگیر شدن و توی تصمیمی که میگیری مشکل ایجاد میکنه

امیدوارم بهترین تصمیم رو با مغزت بگیری تا قلبت😉

عزیزم دیدن مدام بعضیا مخصوصا اگه از لحاظ رفتاری زرنگ باشن وابستگی میاره باور کن یه مدت یک ماه دو ماه ...

وای اره چه فکر خوبیییی😍😍

حتما اینکارو میکنم بش میگم یه مدت اصلا نمیخوام درارتباط باشیم تا بتونم تصمیم بگیرم 

مرسیییییییی خیلیییییییی ممننوووونمممممم بابت راهنماییات عزیزم😍😍

بهترینا رو از خدا برات میخوام😌❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین الان که درسم تمام نشده ماهی۲۰تومن درامد دارم  اما هیچوقت نمیخوام از ایران برم  د ...

سلام

میشه بگی چطور۲۰تمن درآمدداری؟

برلی تحصیل بورس ارتش یاسپاه بودی که رفتی اونجا الان کار میکنی؟رفتن تودرمانگاه سپاه یاارتش راحته؟

من میخوام دندون یاپزشکی قبول بشم سال آینده

بعدبرای کمردرد ودیسک گردن و... از دندون میترسم

سنمم برای پزشکی رفته بالا(۷۷هستم)

سلام میشه بگی چطور۲۰تمن درآمدداری؟ برلی تحصیل بورس ارتش یاسپاه بودی که رفتی اونجا الان کار میکنی؟ر ...

سلام عزیزم 

من ۴-۵درمانگاه کار میکنم و همچنین کلینیک خود دانشکده 

نه بورس سپاه وارتش نبودم 

جذب نیروی دانشجو زدن منم رفتم مدارک دادم گفتن بیا سرکار 

یه مقدارش جو محیط سنگین هست اما خب تحمل میکنم 

منو راحت قبول کردن حالا نمیدونم بخاطر نمراتم بوده حتما 

درمانگا های خیریه هم کارمیکنم که با هزینه کمتری کار انجام میشه 

از نظر سنگینی کار،متاسفانه بله 

فشار کار خیلی بالائه

و  دچار آرتروز دست و گردن میشن همه 

نه عزیزم سنت اصلا بالا نرفته ما چند نمونه داریم که اقا و یاخانوم هستن با سن های۳۰به بالا 

سنت که خیلییی خوبه 

اگر علاقه داری و میتونی سختی کار رو تحمل کنی رشته های خوبیه 

البته اینم بگم که قبول شدن دندان توی کنکور رتبه بهتری میخواد نسبت به پزشکی اما درسایی که پزشکی میخونن سخت تر از دندانه 

دندان توی دانشگاه اسون تره تا پزشکی

سلام عزیزم  من ۴-۵درمانگاه کار میکنم و همچنین کلینیک خود دانشکده  نه بورس سپاه وارتش نبو ...

اتفاقاً بخاطر علاقه هست ولی خوب پزشکی رو خییییلی دوست دارم.برای قبولیش مشکلی ندارم ان شاءالله

بعدوقت میکنید همزمان چندجا کارکنید ودرس بخونید؟

نمیشه قبل از سال۴بری سرکار؟

میشه کمتراز۶سال تموم کرد؟حداقل چقدر زودتر؟

بعدمن خودم دندونم خراب دارم (باورکن میرسم بهشون ولی خانوادگی جنسشون خیلییی بده)خیلی ضایع نیست؟😐

سلام عزیزم  من ۴-۵درمانگاه کار میکنم و همچنین کلینیک خود دانشکده  نه بورس سپاه وارتش نبو ...

اگه رعایت کنیم(زیادخم نشیم روی بیمار و...) وباورزش  میشه آسیب نبینیم چون من الان یکم گردن درد دارم وقتی روی کتاب خییییلی خم بشم وگرنه وقتی صاف میشینم اصلاً مشکلی ندارم

اگه رعایت کنیم(زیادخم نشیم روی بیمار و...) وباورزش  میشه آسیب نبینیم چون من الان یکم گردن درد د ...

منم از سوم راهنمایی دیسک کمر گرفتم 

دیسک هیچ درمانی نداره و فقط باید باهاش مدارا کنی 

اینکه بعد از هربیمار یکم از صندلی بلند بشی و راه بری و ورزش فیزیوتراپیو انجام بدی خیلی کمک میکنه 

وچون کلا از پا هم برای پدال وسایل استفاذه میشه دراز مدت پا درد هم  اصافه میشه 

اما کلا با ورزش کردن میشه خیلی کمک کرد 

اتفاقاً بخاطر علاقه هست ولی خوب پزشکی رو خییییلی دوست دارم.برای قبولیش مشکلی ندارم ان شاءالله بعدوق ...

دندان پزشکی از نظر درامد بالاتر از پزشکیه ،پزشکی دیربازده تر هستش 

چون مثلا من الان دانشجوی سال چهارم هستم میتونم کار کنم و درامد داشته باشم اما پزشکی نمیشه 

و درامد دندانپزشک عمومی از پزشک عمومی بالاتره 

دیگه تخصص خاصی مثل فک،ایمپلنت و...هم گرفته بشه درامد خیلی بیشتر میشه 

معمولا از سال چهارم میشه شروع به کار کرد و زودتر از۶سال نمیشه درس رو تمام کرد 

از نظر نوع دندون هم منم جنس دندونم آهکیه و بشدت ضعیف متاسفانه 

امپول خوراکی اهن هم استفاده میکردم علی رغم تمام مراقبت ها برای اینکه دندونم زرد نشه بازم دندونام زرد شد 

رفتم بلچینگ کردم الان. راحت شدم 

نه بابا ضایع نیست اصلا

منم از سوم راهنمایی دیسک کمر گرفتم  دیسک هیچ درمانی نداره و فقط باید باهاش مدارا کنی  ای ...

من بخاطر مشکلاتی(افسردگی که نمیدونستم ودیردرمان شد) نتونستم بخونم این چندسال وگرنه منم از دوران راهنمایی مدارس خاص بودم

امسال یه مدت خوندم ولی ول کردم الان نمیدونم چیکار کنم

دو دلم که برم آزاد یه رشته ای مثل حقوق وهمونجا به دور ازفشار فامیل وآشنا درس بخونم از اونورم میترسم وقت نکنم درحد دندون بخونم

از اون طرف هم میترسم خانوادم مجبورم کنن برم دانشگاه دولتی یه رشته پیرا  بخاطر همین میگم کنکور رو سفید بدم وفکرکنن نتونستم ولی بازم میترسم که همون  آزادم نزارنم وهی سرکوفت رتبم رو بزنن وافسردگیم دوباره بیادسراغم

بنظرشما چیکارکنم وقت میشه بخونم اونجا؟

آخه مندوران مدرسه درس هرروز همان روز میخوندم تاقبل از پیش ونکات تست ها رو توکتابام دارم واغلبشون یادمه(از اون موقع برای کنکور میخوندم۰😭) 

اتفاقاً بخاطر علاقه هست ولی خوب پزشکی رو خییییلی دوست دارم.برای قبولیش مشکلی ندارم ان شاءالله بعدوق ...

معمولا از سال سوم-چهارم که وارد کلینیک ها میشی درس تئوری و حفظیاتی کمتر میشه و اکثر کارا عملیه 

اما بازم خوب سخته واقعا هم کار کنی هم درس بخونی و تلاش کنی نفر اول بشی که سهمیه استعداد درخشان رو بگیری

خواب من توی روز حداکثر۵ساعته 

کلا وارد دانشکده دندون و دارو و پزشکی بشی 

قیافه بچه ها داغونه همه 

بخصوص ایام امتحان که انگار وارد شهر زامبیا میشی😂

دندان پزشکی از نظر درامد بالاتر از پزشکیه ،پزشکی دیربازده تر هستش  چون مثلا من الان دانشجوی سا ...

مال من چندتا خال سیاه زده دندون های عقبی خجالت میکشم از ته دل بخندم ومشخص بشه😓

وگرنه مال من باوجود آهکی بودنش سفیده 

بنظرت برای اون قسمت های سیاه باید چیکار کنم؟ دکتر مثل جرم گیری برشون میداره یا بایدلمینت کنم؟

من بخاطر مشکلاتی(افسردگی که نمیدونستم ودیردرمان شد) نتونستم بخونم این چندسال وگرنه منم از دوران راهن ...

من اگر بجای تو باشم یه رشته مثل همین حقوق ازاد میرفتم و شهری دور از خانواده 

یک ترم میخوندم اما درکنارش برای کنکور بدون اینکه ب خانوادم بگم توی خوابگاه درس میخوندم 

بعد از یک ترم میگفتم نمیتونم تحمل کنم و میخوام دوباره بخونم برای کنکور ،انصراف میدادم از همون بهمن میرفتم خونه خودمون با ارامش بیشتری درس میخوندم 

اگرم نمیخوای که برگردی اصلا شهرتون 

باید بری دانشگاه و کنازش برای کنکور درس بخونی 

توی خوابگاه درس خوندن واقعا سخته مگر اینکه خوابگاهتون سالن مطالعه داشته باشه بری اونجا بخونی تا شب برای خواب برگردی اتاقت 

من جای تو باشم با تمام قوا میجنگیدم برای رشته مورد علاقم 

آینده خودت،و نسل بعد از خودت رو تامین کن عزیزدلم 

مال من چندتا خال سیاه زده دندون های عقبی خجالت میکشم از ته دل بخندم ومشخص بشه😓 وگرنه مال من باوجود ...

بستگی به عمقشون داره شاید با جرم گیری بره شایدم با لمینت 

حالا به اون فکر نکن 

مسئله  راحت وقابل حلی هستش