2777
2789
عنوان

توروخدا بیایین کمک راجع به انتخاب سه خواستگار همزمان😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3946 بازدید | 206 پست
اونی ک ایلامیه قدش خیلی بلنده و هیکلیه خیلی  اون یکی قذش معمولیه ۱۷۵تقریبا از نظر ظاهر هم دان ...

خودت مال کجایی ؟ از اقوام هستی؟

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تهرانیم  فارسم اما دانشجوی اهوازم

من خودم خوزستانیم با بچه های ایلام هم اتاق بودم اهل اداب و رسوم سنتی ان فک نکن چون استانیه خیلی بزرگه شهر کلا بومیه از اقوام لک کرد لر هم تشکیل شده ببین سبک زندگیشون چطوره از خانواده های سنتین یا مدرن اگه خانواده بومی سنتی باشن شاید نتونی کنار بیایی . 

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
من خودم خوزستانیم با بچه های ایلام هم اتاق بودم اهل اداب و رسوم سنتی ان فک نکن چون استانیه خیلی بزرگ ...

اهل شهر آبدانانه 

اون چیزی که از خانوادش دیدم 

معمولین 

ولی همش باهم کردی حرف میزنن 

منم هیجی متوجه نمیشم یه حس بد بهم دست میده 

خود این اقا هم متعصبه و گیر میده به پوششم 

مشاور بم گف این ایلامیه بهتر از اون اهوازیس 

اما ازینکه بعدا محدودم کنه میتزسم 

خودمم دوسش دارم البتع😁🙈

اهل شهر آبدانانه  اون چیزی که از خانوادش دیدم  معمولین  ولی همش باهم کردی حرف میزن ...

وقتی از  شهری با ی فرهنگ دیگه مثل تهران بخوایی عروس ی شهر کوچیک بشی هم برای خودت سختی داره هم خانواده شوهرت چون قطعا تفاوت فرهنگی دارید تو یه شهر باشی فرهنگ بالاشهر با مایین شهر متفاوته شما ک دو شهر متفاوتین بنظرم بیشتر دقت کن . 

وقتی از  شهری با ی فرهنگ دیگه مثل تهران بخوایی عروس ی شهر کوچیک بشی هم برای خودت سختی داره هم ...

خانوادش آبدانان هستن اما داداشاش تهرانن 

خودشم تهرانه 

بابامم دقیقا حرفای شما رو میزنه 

گف الان نمیفهمی بعد یه مدت تفاوتو میفهمی که دیگه اسمش تو شناسنامته وکار از کار گذشته 

اون اقا هم انقدر پیله کرده که خسته شدم 

یه بار بش گفتم دیگه نمیخوام ادامه بدم 

نمیدونی چیکار کرد 

داد و بیداد

اخرشم گف من باید باتو ازدواج کنم چون دوست. دارم 

نمیدونم این جبرگرایی رو به حساب دوست داشتن بذارم یا...🤕

خانوادش آبدانان هستن اما داداشاش تهرانن  خودشم تهرانه  بابامم دقیقا حرفای شما رو میزنه&n ...

نذار ب حساب دوست داشتن ی چیزو بهت کلی میگم ک کسی ناراحت نشه معمولا اقوام و قومیتها  توی خونه هاشون مردسالاری هست و تقریبا حرف حرف مرد ک البته استثنا هم دارن مسئله اختلاف فرهنگ چیزی نیست ک ساده از کنارش رد بشی . تو موقعیتهای خوبی میتونی داشته باشی پس اصلا عحله نکن و احساساتتو درگیر نکن تا ازش کاملا مطمئن بشی اگه احساساتتو درگیر کردی دیو هفت سرم باشه باز میخوایی باهاش ازدواج کنی و بعد از ازدواج تازه به انتخابت فکر کنی

نذار ب حساب دوست داشتن ی چیزو بهت کلی میگم ک کسی ناراحت نشه معمولا اقوام و قومیتها  توی خونه ها ...

اره حتما خووب فکر میکنم و دوباره میرم مشاوره 

ممنون از راهنماییت عزیزم 

خیلیییی ممنونم انقدر خوب کمکم کردی 😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️

انشالله همیشه خوشحال و موفق باشی توی زندگی😍❤️

اره حتما خووب فکر میکنم و دوباره میرم مشاوره  ممنون از راهنماییت عزیزم  خیلیییی ممنونم ا ...

فدات عزیزم انشاله خوشبخت بشی تو لیاقت بهترینا رو داری واسه جایگاه الانتم خیلی تلاش کردی پس خیلی حواست باشه ک با ی انتخاب عجولانه خوشبختیتو خراب نکنی ضمنا یادت باشه بهترین مشاوره ها خانوادتن چون هم دوستت دارن و بهترینو واست میخوان هم کاملا میشناسنت . 

فدات عزیزم انشاله خوشبخت بشی تو لیاقت بهترینا رو داری واسه جایگاه الانتم خیلی تلاش کردی پس خیلی حواس ...

مرسی عزیزم 

خیلیییی حرفات بهم ارامش میده 😌😍😍

خیلی قشنگ صحبت میکنی 

انشالله هرچی که به صلاحمه پیش بیاد 

بهترینا رو برات آرزو میکنم❤️❤️❤️❤️

فقط تو کلینیک کار کنی اینقدر میدن؟؟🤔 چند ساعت کار میکنی مگه!  مگه غیرقانونی نیس ؟

نه غیر قانونی که نیست 

توی ۴تا درمانگاه خیریه کار میکنم 

هرکدوم ماهی حدودا۵تومن میگیرم.

فشار کار تقریبا بالاس 

[QUOTE=93881495]خانواده خودم متوسطن از نظر حجاب  خیلی گیر نمیده بابام  غیرتی دوس دارم اما حس میکنم ممکنه ...[/QUOTE

الان اینطوریه بعد ازدواج میزارتت تو جعبه که کسی تو رو نبینه. کارت اینه نمی تونی که تابلو بزاری لطفا به من نگاه نکنین رو یونیت هم نشینین شوهرم حساسه هنوز وقت داری صبر کن لیاقتت بهتر از ایناست

[QUOTE=93881495]خانواده خودم متوسطن از نظر حجاب  خیلی گیر نمیده بابام  غیرتی دوس دارم اما ...

اوهوم درسته کاملا 

خودمم ازین قضیه میترسم 

اوایل که ازم خواستگاری کرد هیچ حسی بش نداشتم انقدر رفت و اومد و پیام داد که کم کم ازش خوشم اومد 

۹ماهه دارم پیام میده 

نمیدونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه بهش علاقه مند شدم😢