2777
2789
عنوان

توروخدا بیایین کمک راجع به انتخاب سه خواستگار همزمان😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3947 بازدید | 206 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بقیه شرایطشونو بگو خانواده خونه ماشین تحصیلات

همدانشگاهیم که داره اماده میشه برای تخصص وضع مالی خودش خوبه زیادی شوخه،اوپنه و راااحت و سر ب هوا ،ازتظرظاهر هم بوره 

اون یکی کرده پروژه جاده سازی و پل سازی توی کشورای عربی داره ماهی یک هفته خارج کشوره 

یکم اخمو و جدیه و متعصب 

خب اینجور که مشخصه دلت با ایلامیه هست

به سلامتی مبارکه😍

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
اخریو که خط بزن.  دومی بیمار چیه؟ کار دارن؟ سرمایه دارن اون دوتا؟ اخلاق چی؟ خانواده؟ ظاهر؟ ایم ...

عصب کشی کرد پیشم 

ظاهرش خیلی خوبه ،اخموئه و جدی یکم،متعصبه،پروژه جاده سازی وپل سازی داره کشورای عربی،ماهی یک هفته خارج کشوره ،وضع مالیش هم اوکیه 

اون یکی همدانشگاهیمه 

شوخه خیلی ،اوپنه مثلا با دخترخالش روبوسی میکنه که من خوشم نمیاد 

ظاهرش هم خوبه 

قدش فقط متوسطه 

همدانشگاهیم که داره اماده میشه برای تخصص وضع مالی خودش خوبه زیادی شوخه،اوپنه و راااحت و سر ب هوا ،از ...

جنوبیا اهل بگو و بخند و کلا ادمهای ریلکسی هستند. خیلی سرخوشن و زندکی و سخت نمیگیرن. خیلی زن دوست هستند. 

من بودم حتما همدانشگاهی و انتخاب میکردم

چون فردا حرف مشترک دارم که با هم بزنیم. ولی با اون یکی چ حرف مشترکی داری که بزنی 

این خودش میشه یه عامل اختلاف بعدا. اینکه زبون مشترکی نداشته باشید با هم خیلی بده

خب اینجور که مشخصه دلت با ایلامیه هست به سلامتی مبارکه😍

اره ایلامیه رو دوس دارم حقیقتا 

اما از کرد بودن و متعصب بودنش میترسم 

ازینکه بعدا بم بگه بیمار آقا نباید داشته باشی😢

به اون گفتم که دوس ندارم خیلی ازاد باشی گفت مگه چه اشکال داره دخترخالمه  خب برای من این موضوع ...

هر دوتاشون یه کم دارن زیاده روی میکنن هر دوتاش ممکنه اشکال به وجد بیاره تو زندگی شاید بعدا بهت بگه کار نکن با حرفایی که میزنه. به نظرم رو مورد سوم هم یه کم‌فکر کنم خیلی هم‌سنش زیاد نیست خوبه ۳۱ شاید اون بهتر از این دو مورد بود... خیلی باید حساب شده رو اون دو تا فکر کنی همین یه اخلاقشون ممکنه گند بزنه تو زندگیت

ولی بیکاریا چه وقت شوهر کردنتهتو داری میگی درامدت ماهی 20 تومنه سالی اگه 200 هم بگیریم تا فارغ التحصیل شدنت میشه 400 میتونی یه ماشین خوب بخری بعدم یه مطب خوب مطمنن خاستگارای عالی هم میان برات نمیدونم شاید اینا بهتر باشن اما خب مسلما وقتی مطب بزنی و اینا بهترم هست برات