2777
2789
عنوان

توروخدا بیایین کمک راجع به انتخاب سه خواستگار همزمان😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3946 بازدید | 206 پست
هر دوتاشون یه کم دارن زیاده روی میکنن هر دوتاش ممکنه اشکال به وجد بیاره تو زندگی شاید بعدا بهت بگه ک ...

اره دقیقا همینطوره 

نه اون ک ۳۱سالشه پسرعممه و داروساز 

حس میکنم شکاکه یکم 

مثلا میکه چرا به اون مغازه داره لبخند زدی 

بش گفتم خب نمیشه با اخم با مردم حرف زد که 

کلا شکاکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر امیدوارم هرچی به صلاحت هست پیش بیاد اما حتما حتما قبل از ازدواج پیش مشاور برین حتمااااا

مرسی عزیز دلم 

مشاور رفتم گفت ایلامیه بهتره 

بابام میگه کرد نه 

اما خودم حقیقتا ایلامیه رو دوس دارم🙈

ولی بیکاریا چه وقت شوهر کردنتهتو داری میگی درامدت ماهی 20 تومنه سالی اگه 200 هم بگیریم تا فارغ التحص ...

اخه تا الان همشون بخاطر درامدم اومدن جلو 

اینا وضعشون خوبه مسلما برای پولم نیومدن خواستگاری 

😢😢

اره دقیقا همینطوره  نه اون ک ۳۱سالشه پسرعممه و داروساز  حس میکنم شکاکه یکم  مثلا م ...

پس اینو حذف کن شکاک خیلی بد ولی انگار اون یکی هم شکاک باشه در مورد یونیت اونطوری گفت.. به نظرم عجله نکن با هر دو صحبت کن مدت بیشتری وقت بزار تا دستت بیاد تا جه حد غیرتی یا ازاد هستن دوران دوستی راحت میشه کات کرد ولی وقتی عقد کنی دیگه به هزار و یه دلیل ادم مجبور میشه تحمل کنه بگو باید یه مدت به قصد شناخت دوست باشیم اگه توافق نداشتیم جدا بشیم اگه قبول کنن مشاوره قبل ازدواج بیان خیلی عالیه تست میگیرن تا حدی شخصیتشون مشخص میشه

اخه تا الان همشون بخاطر درامدم اومدن جلو  اینا وضعشون خوبه مسلما برای پولم نیومدن خواستگاری&nb ...

اخه حرفم اینه الان شوهر میخای چیکار اخه تموم پزشکایی من اطرافم میدم حدودا سن 30 ازدواج کردن جز زنداییم که 23سالگیش ازدواج کرد و بعد بچه دار شدو بعد اومد تخصص ازمون بده دوباره حامله شد الانم متخصص بیهوشیه اما دعواش با اییم همیشه سر اینه من اگه ازدواج نکردده بودم الان مثل خاهرت یه چی بهتر میخوندمو فلان وبهمان

پس اینو حذف کن شکاک خیلی بد ولی انگار اون یکی هم شکاک باشه در مورد یونیت اونطوری گفت.. به نظرم عجله ...

مشاوره رفتم 

گف ایلامیه بهتره 

خودمم دوسش دارم 

اما تا  الان از علاقم چیزی نگفتم بهش 

اره ازین میترسم بعدا بگه بیمار اقا نداشته باش

ینی عجله نکنم؟

خودت میدونی اما اخه چی بگم بنظرم زوده اما بازم خوب فک کن تصمیم بگیر مطمنا با رشته ای میخونی از نظر مالی خاستگار خوب تا 35 سالگی خواهی داشت اما اخلاقی مث هندونه در بسته هس اما بحث اینجاس اگه تو ازدواج کنی احتمالا کمتر پیشرفت خواهی کرد تا ازدواج کردن بازم خودت تصمیم گیرنده ای و خوب فک کن

الکی رد نکن گلم به این حرفا هم دل نبند که تا 35 خاستگار داری چون دندانپزشکی... فرمول که ننوشتن که 

معیارات بنویسرو کاغذ بعد نمره بده به خاستگارات... بعدم ببین قلبا با کدومه دلت عجلله هم نکن ولی الکی هم رد نکن

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
خب شرایطشون توضیح ندادی  شغلشون ، تشابه اعتقادی، تحصیلات ، فرهنگ خانواده  البته ۳۱ ...

هم دانشگاهیم داره اماده میشه برای تخصص جراحی فک 

اهوازیه 

ظاهرش بوره،شوخه خیلیییی،اوپنه،همه چیزو راحت میگیره ،زیادراحته مثلا با دخترخالش روبوسی میکنه 

مورد دوم که ایلامیه ظاهرش کلا چشم وابرو مشکیه ،قدبلند وهیکلیه،پروژه جاده سازی وپل سازی کشورای عربی دارع وماهی یک هفته خارج از کشوره 

اخمو وتاحدی جدیه 

یه مقدارم متعصبه

الکی رد نکن گلم به این حرفا هم دل نبند که تا 35 خاستگار داری چون دندانپزشکی... فرمول که ننوشتن که&nb ...

بله 

خودمم جدی دارم به این دوتا فکر میکنم اما دوراهی بدی گیر کردم

خودت میدونی اما اخه چی بگم بنظرم زوده اما بازم خوب فک کن تصمیم بگیر مطمنا با رشته ای میخونی از نظر م ...

اره حتما خوب فکر میکنم 

مرسی که راهنماییم کردی عزیزم😍😍😍😍

پس رو این بیشتر کار کن ... سعی کن اعتمادش رو جلب کنی بعضی پسرا اول حساسن بعدا بهتر میشن

اره بیشترم با این درارتباطم 

اخلاقش بیشتر از اون جذبم کرده

از تعصبش میترسم فقط