2777
2789
عنوان

توروخدا بیایین کمک راجع به انتخاب سه خواستگار همزمان😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3947 بازدید | 206 پست
ممنون از اطلاعاتتون  من خودم فارسم زیاد مناطق کرد رو نمیشناسم ولی چنتا دوست کرد اطرافم هستن م ...

پسردوست اره متاسفانه خیلی پسردوستن.کرمانشاه با ایلام خیلی خیلی فرق داره من خودم کرمانشاهیم اصالتا ولی ایلام زندگی کردم.ایلام مرداماش ساده ترن یک درصد شبیه هم نیستن کردستانیا کرمانشاهیا و ایلامیا

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟
ولي اخري از همه بهتره بازم استخاره كن بعدم اصلن با كرد ازدواج نكن أينا فقط بايد از همشهري خودشون بگي ...

عه چرا؟

من یه مدت خیلی دوس داشتم شوهرم کرد باشه

بعد یه مدت ازسرم افتاد دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغل وبقیه شرایتم بگولطفا.ب کدومشون حس بهتری داری?

اون که همدانشگاهیمه داره اماده میشه برای تخصص 

خیلی شوخه و زیادی اوپن 

سربه هوا هم هست 

اما اون یکی  پروژه ساخت وساز پل وجاده داره توی کشورای عربی 

ماهی یک هفته خارج از کشوره 

جدیه و متعصب 

ماشین وخونه از خودش داره

من همین الان که درسم تمام نشده ماهی۲۰تومن درامد دارم  اما هیچوقت نمیخوام از ایران برم  د ...

20 تومن ؟؟؟ گلم دختر خالم خانم دکتر میمندی امسال فارغالتحصیل دندونپزشکی دانشگاه کرمان شد درامدش 5 تومنه ها

خب من اطرافمپزشک زیاد بوده اخه 20 تومن؟؟؟خیلی زیاده بعد برای کسی هنوز تموم نکرده

20 تومن ؟؟؟ گلم دختر خالم خانم دکتر میمندی امسال فارغالتحصیل دندونپزشکی دانشگاه کرمان شد درامدش 5 تو ...

من خیلی کلینیک میرم اخه 

خیلییییی زیاد 

۴جا میرم هرکدوم بین ۵تا ۶تومن میگیرم درامدم درکل میشه۲۰وخورده ای

درمانگاه تامین اجتماعی وخیریه و درمانگاه سپاه و ارتش

هم عصبیه هم کنترل گرا هم عنق و اخمو  سیگنال منفی هم هست؟ الان باهات رودرواسی داره مهربون ...

مطمئنا مختص طایفه ی شوهرش بوده چون من خودم کورد هستم و کوردهای زیادی رو هم دیدم سنندج سنی داره ولی باقی چیزهایی که گفتین رو واقعا من ندیدم و نشنیدم 

ایلام هم همه شیعه هستن 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
من خیلی کلینیک میرم اخه  خیلییییی زیاد  ۴جا میرم هرکدوم بین ۵تا ۶تومن میگیرم درامدم درکل ...

درست تموم نشده مگه اجازه کار داری؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
درست تموم نشده مگه اجازه کار داری؟

اره ازسال چهارم میشه کار کرد

مطب نمیشه زد اما کلینیک و درمونگاه دولتی وخیریه میشه رفت

اهواز اینجوریه 

بقیه جاها رو نمیدونم

خب عزیزم به کدوم حس بهتری داری??اصلا شاید بعدا خواستگارهای بهتری هم داشته باشی

اون که کرده بش علاقه بیشتری دارم 

نمیدونم والا بنظرم این دوتا چون خودشون وضع مالیشون مث خودمه بخاطر پولم جلو نیومدن