2777
2789

من تازه اسباب کشی کردم

خونه قبلی شوهرم خرگوش اورده بود داخل خونه، من نبودم.یکی از دوستاش گفته بود برام نگه دار اینم اورده بود کارتن شون رو گذاشته بود توی خونه و رفته بود و روی سرامیک های هال ادرار کرده بود و به من نگفته بود و بعد مدتی  گفت

یکی از عوامل وسواس گرفتن من بود چون من بعد اون همه جا رو میگفتم نجسه در عین حال شوهرم میگفت ولشون کن و نتونستم آبکشی کنم 

مدت زیادی وسایلم رو انبار کرده بودم جای دیگه ساکن بودیم

حالا من اون خونه را مدام طی کشیدم وسیله خیس یا با پای خیس رفت آمد کردم و الی آخر

مثلا من خونه را طی میکشیدم این طی میخورد به پایه مبل و میز و صندلی و تردمیل و چرخهای تردمیل و پایه های تردمیل و اینها

الان که فهمیدم و خونه را هم عوض کردیم

خوب فرشها را دادم قالیشویی

ولی این پایه مبل و میز رو نمیدونم باید آب بکشم یا نه

مخصوصا الان درگیری ام تردمیل هست چون مدام اینجا جام کمه باید بالا پایین اش کنم و جابجا کنم و اینها همش میگم نجسه و دستم خورد و نجس شد وفلان

یعنی افکار وسواسی ام رو بیشتر میکنه.

بنظر شما از نظر اسلام خونه ای که توش نماز میخونیم و رعایت میکنیم و من تازه اثرات بهبودی وسواس را دارم میبینم 

آیا پایه های مبل و میز و تردمیل نجس به حساب میآند یا نه این حالت میتونه شک باشه و بنا رو بزارم بر پاکی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم پایه میز نجس باشه مگه میخوای رو پایه میز نماز بخونی ؟؟ 

بذار نجس بمونه اتفاقی نمیفته 

در هرصورت درستش این بود محل ادراری که باطی شستی رو میرفتی طی رو میشستی دوباره محل ادرارو با طی میشستی دوباره میرفتی طی رو میشستی اینطوری هم طی هم محل ادرار پاک میشد 

الانم اتفاقی نیافتاده بعضی جاها نجس باشن مگه چیه 

دسشویی هم همیشه نجسه بذار باشه بیخیال وسواس از طرف شیطانه 

حسبی الله ❤

وای ن چقد زندگی باشما سخت وغیرممکنه😑

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

آقای فرحزاد میگفت 

اگه تمام خونه و وسایل و خلاصه در و دیوار نجس باشه اصلا مهم نیست 

مهم اینه که موقع نماز لباست پاک باشه و و زیر مهرت پاک باشه همین

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗