2777
2789

سیسیا🫰🏻💝

من مامان پارتنرمو دو سه باری محل کارم دیدم و آشنایی داریم یجورایی،چندبارم تلفنی...

خلاصه ک اولین دیدار مون نیس😁

حالا قراره تولدش و تو طبیعت منو پارتنرم(که جدیه تقریبا رابطمون)سورپرایزش کنیم

هرچی در مورد تم و شمع و کادو و ....ایده داریم بگین😍🫶🏻

۴۷سالشه مانتوییه 

حاج خانومیای گل لطفاً نصیحت نکنید💯💋

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو تم یکمی بی هنرم 

ولی بنظرم اگه کادو به عهده اونه خودتم یک کادو بخر بدون اینکه حتی به پارتنرت بگی...اینطوری اونم سوپرایز میشه

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

برید رستوران شام 

کادوهم بگیرید 

اگه ادم سر سنگینیه تا همینجا 

اگه نه ادم اهل دلی هست و راحته 

با کافه هماهنگ کنید واسه تولد چندتا ادمم میتونین دعوت کنید کیک بگیرید و کادو بدید 

من همیشه ترجیحم اولیه

بستگی داره چ تیپ شخصیتی داره

و از پارتنرت کمک بگیر چون میشناستش خب

بعضی خانما خیلی اغراق آمیز خوششون نمیاد بعضیا دوست دارن

چقدر بودجه دارین چقدر زمان

همه اینا مهمه

اما یه کادوی در خور یه زن با این سن بگیرید

بستگی داره چ تیپ شخصیتی دارهو از پارتنرت کمک بگیر چون میشناستش خببعضی خانما خیلی اغراق آمیز خوششون ن ...

خیلی ساده و مهربونه

پارتنرمم مخالفه من هزینه کنم راهنمایی نمیکنه

🥲🥲تایمم سه چهار ساعت قبل از عصر

برید رستوران شام کادوهم بگیرید اگه ادم سر سنگینیه تا همینجا اگه نه ادم اهل دلی هست و راحته با کافه ه ...

راستش شام نمیتونم بیرون باشم

خیلی عشق طبیعته این خانوم

کافه هم فک نکنم خوب بشه🌝🥲

خیلی ساده و مهربونهپارتنرمم مخالفه من هزینه کنم راهنمایی نمیکنه🥲🥲تایمم سه چهار ساعت قبل از عصر

خب اگه پارتنرت مخالف هزینه کردن شخصیه توعه 

میتونی حضور داشته باشی برای ایده تدارک و یه کادوی مخصوص خودت و مابقی چیزا رو بسپاری هزینه رو ب پارتنرت

من تو تم یکمی بی هنرم ولی بنظرم اگه کادو به عهده اونه خودتم یک کادو بخر بدون اینکه حتی به پارتنرت بگ ...

دقیقا میخام کادو بگیرم ولی نمد چی

شال و ماگ دادم تا حالا 

اونم کیف داده بمن🌝😂

خب اگه پارتنرت مخالف هزینه کردن شخصیه توعه میتونی حضور داشته باشی برای ایده تدارک و یه کادوی مخصوص خ ...

دقیقا

همین تدارکشو نمیدونم چیا بگیرم و چ رنگی