2777
2789
عنوان

خیلی سختمه برم دانشگاه چون

270 بازدید | 46 پست

من نمی‌دونم که این چه مشکلیه ولی من واقعاً محیطی که خانم و آقا باشند خیلی اذیت میشم مخصوصاً آقایون جوون اصلا استرس می‌گیرم یا حواسم پرت میشه بچه‌ها مسخره نکنید واقعا نمی‌دونم چرا این شکلیم توی دبیرستان معلم آقا داشتیم همش اینطوری بودم که من باید پیش این معلم آقا خوب دیده بشم و رفتارم خوب باشه نمراتم خوب باشه بعد مثلاً وقتایی که نبود مثلاً کلی قرمز می‌شدم خجالت می‌کشیدم اعصابم خورد می‌شد از استرس دستم می‌لرزید بعد الان مثلاً بخوام برم دانشگاه کنفرانسی مطلبی چیزی بخوام ارائه بدم واقعاً سختمه اصلاً نمی‌تونم ارتباط بگیرم با هر آدمی و هر خانم یا آقایی مخصوصاً به مامانم میگم باید برم تراپیست مامانم میگه که خب الان یعنی چی من باید پولشو بدم ندارم و لازم نیست و اینا چیز خاصی نیست بعد دیگه من گفتم ولش کن دیگه به مامانم نگفتم دیگه ولی خب خودم می‌دونم یک مشکلی انگار هست کسی می‌تونه بهم بگی یه چیزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت بری طبیعی میشه

اصلا عادی نشد وقتی رفتم دبیرستان مامانمم همینو می‌گفت می‌گفت برات عادی میشه ولی عادی نشد دبیرستان و افت تحصیلی داشتم به خاطر همین رفتار خجالتیم و اعتماد به نفس کمی که دارم اعصابم خورده

باید انقدر پیششون بری که عادت کنی یکی از درمان های فوبیا یا ترس داشتن قرار گرفتن تو اون موقعیته

مموافقم من الان به یه نفر دیگه هم گفتم ایشون گفتن که یه مدت بری عادت میشه ولی من عادتم نشد سه سال با معلمای آقا بودم مامانم همش می‌گفت اوکی میشه عادی میشه ولی نشد کلاً به طرز عجیبی حساس و خجالتی و بدون اعتماد به نفسم همش باید همه چی کامل و عالی باشه مثلاً درسم خوب باشه مرتب باشم به موقع برسم که مثلاً اینطوری نشه ولی خب منم شاید توانایی‌هام یه جایی نکشه دیگه مثل هر آدم دیگه‌ای نمی‌دونم خیلی از خودم اعصابم خورده

از هرچی ترسیدی برو تو دلش

ممن خجالت می‌کشم و مثلاً اگر همه چی کاملو خوب نباشه اعتماد به نفسم پایین میاد مرتب نباشم درسم خیلی از همه بهتر نباشه یا حالا در سطح معقولی نباشه اگه یکی بهم حرفی بزنه زودی تاثیر می‌گیرم و حساسم اعتماد به نفس ندارم و خجالتی‌ام نه فقط مثلاً با آقایون با خانومام به همین صورته ولی با خانما کمتر خیلی کمتر

ممن خجالت می‌کشم و مثلاً اگر همه چی کاملو خوب نباشه اعتماد به نفسم پایین میاد مرتب نباشم درسم خیلی ا ...

دوره های فن بیان شرکت کن 

ایدهآل گرایی رو بذار کنار هیچکس کامل نیست 

جلو آینه با خودت حرف بزن از خودت فیلم بگیر موقع حرف زدن صدای خودتو ظبط کن موقع حرف زدن فکر کن داری برای چند تا سیب زمینی حرف میزنی هر کی پرید وسط حرفت خودتو گم نکن ادامه بده بگو اگه آقای یا خانوم فلانی اجازه بدن می‌خوام بگم که... اینجوری طرف لال میشه

دانشکده ها معمولا مرکز مشاوره دارن یا اگه دانشکدتون کوچیکه حتما روانشناس داره فکر کنم بتونن کمکت کنن

دانشگاه علوم پزشکی ازاد تهران هست بنظرتون داره؟؟

میپرسم حالا