2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 49 پست

ببین خودت بهترین کمک رو میتونی به خودت بکنی باید ببینی که آیا میتونی با اخلاق این آقا بسازی؟؟؟ درسته شغلش پرستیژ خاص خودش رو توی ایران داره اما توی زندگی مهمترین چیز سازگاری اخلاق باهم هست

ی سال بیچاره رو علاف کردی الانم میخای بری با پزشک؟؟

ن من کاریش نداشتم هر روزم بهش میگفتم من قصدم ازدواج نیست فقط بخاطر ی سری سوال کنکوری رفتم پی ویش نهایتا اشنا از اب در اومد اما چون طی ی سال هیچ قرتری باهاش نداشتم شمارمو نداشت حتی عکسمم بهش ندادم گفت تنها کسی هستی میتونم بهش اعتماد کنم بخاطر این دوست دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه صمیمانه نداشته باشی اون بالاخره وقتی ابراز علاقه کرده و توهم در ارتباط بودی تو رو راضی دونسته دیگه . باید اول تکلیف اونو مشخص کنی اگه واقعا میخوایش کار به موقعیت این یکی نداشته باش اگه نه اول به اون بگو بعد بیا رو یکی دیگه فک کن 

وقتیم میگی این مذهبی تو نیستی ممکنه بعدها دچار مشکل شی حالا پزشک بودن دلیل نمیسه ادم سریع قبول کنه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
پزشک یا سرباز مهم نیست.ببین رفتار کدوم بهتره،کدوم آدم عاقلیه.وکدوم بیشتر به زندگی اهمیت میده

خب پزشکه گفتم خیلی مذهبیه برخلاف من ولی واقعا ادم ـمنطقیه  اما این یکی رفتارش تیپش بیشتر شبیه منه

اما مشکل اینه بارها ی حرفی رو به من زده بعدش زده زیرش نمیدونمـمیتونم بهش اعتماد کنم یا ن

اینکه میگین مورد اولو دوس نداری چون اگه داشتی به خواستگارت فک نمیکردم من باهات موافق نیستم...چ ربطی ...

خب بستگي به تعريف شما از دوست داشتن داره

من وقتي كسي و دوست دارم و يكساله باهاش در ارتباط هستم هيچوقت به مرد ديگه نگاه هم نميكنم

آدم هميشه بايد تو زندگيش متعهد باشه و البته اين طرز فكر منه.طرز فكر شما هم محترمه

خب بستگي به تعريف شما از دوست داشتن داره من وقتي كسي و دوست دارم و يكساله باهاش در ارتباط هستم هيچو ...

عزیزم اون واسه بعد ازدواجه

من خانم خوشبخت هستم..الان در سال ۱۴۰۰.۵.۱۵ هستم..خدا را شکر میکنم که با کسی که دوست داشتم ازدواج کردم.خدارا شکر میکنم که خانواده همسرم مرا تا این حد دوست دارند..خدارو شکر میکنم که به من یه پسر خوشگل و سالم و باهوش داده است.......خدارا شکر که سال ۹۸ سال رسیدن به معشوقم شد...‌
ن من کاریش نداشتم هر روزم بهش میگفتم من قصدم ازدواج نیست فقط بخاطر ی سری سوال کنکوری رفتم پی ویش نها ...

بلاخره هرچی باشه باهاش در ارتباط بودی طرف دوست داره حق داره بش بگی حداقل اگرم میخای اینکارو بکنی...

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
تعهد با يك برگه به وجود نمياد آدم بايد قلبا متعهد باشه.حالا فرقي نميكنه طرف دوست پسرته يا نامزدت يا ...

حرفت درسته عزیزم..ولی باید به دخترا تو این  یع مورد حق بدیم ک بخواد فک کنه...عروس بازی نیس ک با ی مشت دیالوگ خودشو گول بزنه ..صحبت زندگیو آیندشه

من خانم خوشبخت هستم..الان در سال ۱۴۰۰.۵.۱۵ هستم..خدا را شکر میکنم که با کسی که دوست داشتم ازدواج کردم.خدارا شکر میکنم که خانواده همسرم مرا تا این حد دوست دارند..خدارو شکر میکنم که به من یه پسر خوشگل و سالم و باهوش داده است.......خدارا شکر که سال ۹۸ سال رسیدن به معشوقم شد...‌
حرفت درسته عزیزم..ولی باید به دخترا تو این  یع مورد حق بدیم ک بخواد فک کنه...عروس بازی نیس ک با ...

بله عزيزم من كاملا به استارتر حق ميدم

حق ميدم اول تكليف اون آقا رو مشخص كنه 

بعد هر كاري خواست بكنه.

استارتر سربازه تو رو برا ازدواج میخواد؟ خاستگاری کرده ازت؟ چون یجور متوجه شدم که فقط دوسته و هیچ قرار مداری نذاشته باهات نمیدونم بقیه چه اصراری دارن به ادمی که حتی شمارتو نداره و اونقد برات مصر نبوده که بخواد شمارتو دربیاره ببینتت متعهد باشی😕😕😕 اگه ازت خاستگاری نکرده اصلا نمیشه مقایسه کنی عزیزم که کدوم بهتره 

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 

اگد دوست نداشتی باهاش ارتباط داشته باشی باید از اول رک و پوست کنده بهش میگفتی ک نمیخوامت اونم میرم پی زندگیش علاف تو نمیشد‌حالا یک سااااااله طرف ب تو ابراز محبت کرده تا ی خواستگار دکتر برات اومده اونم ک بهم نمیخورید میخوای بذاریش کنار؟واقعا ک