2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 49 پست
گلم اولا ک با یکی از خانواده خودت مشورت کن چون هر چقدرم بگی بازم خانوادت بهتر میتونن شراطتتو ارزیابی ...

من پدرم اهش مشورت نیس میگه هر کاری میخای انجام بده معیارای مادرمم اصلا قبول ندارم فقط پول براش مهمه اینجا اومدم شاید بتونم تصمیم درست تری بگیرم

تفاوت سنی ندارن اون دوتا هر دوشون ۱۹ سالشونه اما با این وجود پزشکه واقعا نسبت به اون ادم فهمیده ایه

پرسیدم گفت من یکیو دوس داشته باشم میخوام فقط واسه خودم باشه نمیخام بقیه چشمشون دنبالش باشه وقتی ی نفر چادر میپوشه ینی من متعلق به یک نفرم بقیه حق نگاه کردن ندارن گفت من میتونم خونوادمو راضی کنم با دختر بی حجاب ازدواج کنم اما وجدان خودم قبول نمیکنه

اون سربازه ولله نمیفهممش ی روز میگه به هیچکس نگفتم ی روز میگه گفتم حالا تا مهر ماهم مرخصی نداره که بخوام باهاش حرف بزنم

به نظر من که اون سربازه کلا بیخیال شو 

رو این پزشکه بیشتر فکر کن 

نمیگم حتما قبول کناا 

سنت کمه عزیزم فعلا جا داری برای ازدواج

میشه برای رسیدن به حاجتم یک صلوات بفرستی 😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پدرم اهش مشورت نیس میگه هر کاری میخای انجام بده معیارای مادرمم اصلا قبول ندارم فقط پول براش مهمه ...

واقعا این پزشک تو سن19 سالگی میخواد ازدواج کنه؟

بنظرم اگه استعداد داری بچسب به درست فرصت ازدواج با یکی که به بلوغ فکری رسیده بعدا زیاد برات پیش میاد 

به اون سربازم کلا ولش کن از زندگیت بندازش بیرون

واقعا این پزشک تو سن19 سالگی میخواد ازدواج کنه؟ بنظرم اگه استعداد داری بچسب به درست فرصت ازدواج با ...

ازدواج نه گفتن نامزد باشیم تا وقتی درسش تموم میشه بهر خال درسته سنش کمه اما میگفت من دوست داشتم با انتخاب خودم ازدواج کنم ترسیدم اگه بزارم واسه ۶ سال دیگه با یکی دیگه ازدواج کنی