2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 49 پست
استارتر سربازه تو رو برا ازدواج میخواد؟ خاستگاری کرده ازت؟ چون یجور متوجه شدم که فقط دوسته و هیچ قرا ...

بعدشم چرا باید تکلیفشو بااون معلوم کنه و بهش چیزیو خبر بده؟

چرا بعضیا گفتن بی وفاس یا بی تعهده؟

ایشون  باید انتخاب کنه.حالا بین دونفر یا بین چندین نفر.فرقی نداره

همزمان باچتدین نفرکه دوست نیس.

اولی فقط سرباز نیس سه ماه بعد میره نظام من بارها بلاکش کردم اما با اکانتای مختلف اومد 

قطعا این دلیل واسه دوست داشتن نیست اون از قبلمـ منو میشناخت چون همسایه خالم بود اما من نه

چند بار اصرار کرد بیاد خاستگاری خاست با خالم اینا حرف بزنه اما من گفتم فعلا امادگیشو ندارم تازه این اواخرمـگفت به مامان بابامـ معرفیت کردم موافق بودن 

من واسه منحصرا شغلش نیست که مقایسه میکنم همین اقا چند بار میگفت ی کاریو انجام دادم بعد ی ماه میگفت الکی گفتم بهت واقعا میترسم ادم قابل اعتمادی نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه دومی هم من خیلی ساده میگردم با مانتو نسبتا بلند موهامم زیاد بیرون نیس اصلا اما ایشون میگه حتما باید چادر بپوشی و اینکه تو فضای مجازی عکس خودتو پرو نزاری و کلا هر جا حجابت کامل باشه اما من این مورد یکم برام ـمشکله

دوستان شما باتجربه ترید من بعنوان ی جوون ۱۸ساله اونم کسی که تا الان کلا تو کار درس و کنکور بودم واقعا نمیدونم باید چیکار کنم میشه خواهشا راهنماییم کنید 

استارتر سربازه تو رو برا ازدواج میخواد؟ خاستگاری کرده ازت؟ چون یجور متوجه شدم که فقط دوسته و هیچ قرا ...

بله گفتش که میخواد ؛در واقع خیلی اصرار کرد شمارمو داشته باشه اما مخالف بودم حتی به دوستمم گفته بود که قصدش جدیه از طریق پسر خالمم ادرس خونه مارو پیدا کرده بود چند ماه پیش باهاش حرف زدم گفت سه ماهه خونه نرفتم همش خونه داییمم بتونم ببینمت اخه داییش همسایه ماست.

سلام صبح بخیر

میخواستم نحوه اشناییمو با سربازه بگم قضاوتش با شما

من پارسال سه ماه قبل کنکور تو ی گپ کنکوری از بچه های شهرمون عضو شدم فایل درسی احتیاج داشتم به پی ایشون رفتم بعد مدتی هر سوال کنکوری میپرسیدم جوابمو میداد تا رسید به روز کنکور از سر جلسه که برگشتم گفت من خوابم برده نیومدم امتحان بعد فامیلی منو پرسید چون شهرمون کچپیکه ترسیدم بشناسه واسم دردسر شه ی چیز دیگه گفتم اما اون فورا فامیلی خودمو گفت ازش پرسیدم از کجا میدونی گفت امارتو در اوردم

طول تابستون که درس نمیخوندم اما اواخر نیر بود پیشنهاد دوستی داد منم گفتم اهلش نیستم بیخیال من شو اما باز ادامه دتد باور کنید میگفت با ۱۵تا اکانت اومدم پی ویت همه رو بلاک کردی باعث شده مصمم تر بشم

تو این مدت من خیلی سرد باهاش صحبت میکردم اما اون اصرار داشت که باهاش برم بیرون هر دفعه هم قبول نمیکردم حتی واس تولدمم هم کیک و کادو گرفته بود گفت بیا پارک محل منتظرتم من نرفتم گفتم نمیام

از اینا بگذریم فهمید مدرک تحصیلی واس من مهمه گفت میخام کنکور بخونم کتاب برتم بیار دادم دختر خالم بده بهش کتابارو که گرفت گفت من نمیتونم درس بخونم ی مدت دور بودم حوصله ندارم اگه میخای درس بخونم بیا باهک بریم کتابخونه دوتایی بخونیم که بازم گفتم نمیام اونم درس نخوند 

بعد ی مدت گفت بخاطر تو با دوستام دعوام شده اونا گفتن اینم دختریه مثل بقیه اما من مخالف بودم حسابیم صورتش زخم شده بود ولی بهد چند هفته گفت به هیشکی نگفتم با توام

اونم به کنار گفت دانشگاه کامپیوتر ثبت نام کردم مهر میرم بازم ی ماه بعد گفت الکی گفتم دیدم دانشگاه واست مهمه گفتم

به دوستم گفته بود سه سال پیش عاشق دختر عمه اس بوده اما اون بهش خیانت کرده اینم دیگه با کسی نبوده تا با من اشنا شده

میگفت چون بهش عکس ندادم شماره ای ازم نداره یا حتی با وجود اینکه خیلی پولداره دنبال مالش نبودم باعث شده بهم اعتماد کنه

چند وقت پیشم خواست سر ی شغلی بره اما من بدم اومد بیخیالش شد

به دوستم گفته بچد پارستل که من کنکور دادم تا وقتی نتایج اومده از ته دل دعا کرده و همیشه صدقه داداه که من قبول نشم مبادا برم ولش کنم منم متاسفانه با اینکه درصدام عالی بود هیچی قبول نشدم

اما واقعا بازم نمیدونم بخاطر دروغایی که گفته میتونم بهش اعتماد کنم یا نه!

میترسم همه حرفاش الکی باشه چون من خودم ادم حساسیم اگ بهش وابسته شم بعدش ولم کنه ی مرده به تمام معنا میشم.

به دوستم گفته بود سه سال پیش عاشق دختر عمه اس بوده اما اون بهش خیانت کرده اینم دیگه با کسی نبوده تا ...

همه این اتفاقا مجازیه یا تو در واقعیت هم دیدی کسی که الکی چون میدونه تو چیزی خوشت میاد به دروغ سرتو شیره بماله هر بارم بگه بخاطر اینکه تو دوس داشتی اون دروغو گفتم بنظرت مرد زندگی میشه ؟؟ فقط چشماتو باز کن بعدا پشیمون نشی و بخاطر هر کسی خاستگار خوباتو رد نکنی که بعد مثل من پشیمون بشی برا خودت میگم ایشالله موفق باشی عزیزم

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 
به دوستم گفته بود سه سال پیش عاشق دختر عمه اس بوده اما اون بهش خیانت کرده اینم دیگه با کسی نبوده تا ...

در ضمن میگن یه مرد اگه کسیو دوس داشته باشه نمیتونه بهش دروغ بگه اونم تا این حد که باعث شده تو بهش شک کنی نکنه فردا زیر حرفاش بزنه و بره قیچیش کن با کسی که میترسی نکنه یه روز ولت کنه نکنه حرفاش دروغ باشه من بودم نمیرفتم 

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 
همه این اتفاقا مجازیه یا تو در واقعیت هم دیدی کسی که الکی چون میدونه تو چیزی خوشت میاد به دروغ سرتو ...

نه حق با شماست منم بخاطر این نگران بودمـممنون از راهنماییت خانومی🙏❤

تازه هر بار چیزی میگفتـباور نمیکردم جون منو قسمـمیخورد پرسیدمـچرا جون منو قسمـمیخوری گفت تنها کسی هستی که برامـمهم هر وقت جونتو قسم بخورم واقعیتو میگم

نه حق با شماست منم بخاطر این نگران بودمـممنون از راهنماییت خانومی🙏❤ تازه هر بار چیزی میگفتـباور نم ...

باور نکن عزیزم تو این زمون فقط عمل آدما رو باور کن نه حرفشونو قسم و این مزخرفاتم جزو حرفا محسوب میشه مخصوصا کسی اینقد دروغ بگه قیچیش کن بره شمارتو عوض کن دنبال یه ادم درست و راستگو باش همون پزشکه یه مدت باهاش حرف بزن ببین چجوریه و تحقیق کنین بعد رد کن 

گلم اولا ک با یکی از خانواده خودت مشورت کن چون هر چقدرم بگی بازم خانوادت بهتر میتونن شراطتتو ارزیابی کنن

بعدشم این سرباز سنش کمه اینجور که تو میگی تکلیفش حالا حالاها مشخض نمیشه ولی پزشک بالاخره سن و تجربش بیشتره موقعیت اجتماعی خوبیم داره در مورد حجابم ببین اول دلیلش چیه میگه چادر بزن شاید حرفاش منطقی باشه اگر آدم خوبیه بخاطر این ردش نکن بعدا ببینه تو زندگی بهت اعتماد کنه سختگیریش کتر میشه البته اگر از الان دلایلش منطقی باشن اون تو جامعه بیشتر بوده تا تو شاید یه چیزایی دیده برا همین میگه چون سنتم پایینه 

کلا جدا از ازدواج و انتخابت تکلیفتو با اون سرباز مشحص کن چرا وقتی باش دوست نیستی کل اقوام و شهرتون میدونن تو باهاش در ارتباطی حالا باور نمیکنن که تو باهاش نبودی فک میکنن دوس دخترشی

شمارمو لازمـنیست عوض کنم چون اصلا نداره 

پزشکه اشناس میشنامش ادم منطقیه روراستم هست درسته مشکل مالی زیاد داره ولی خب واقعا قابل اعتماده تنها مشکلش مذهبی بودنشه احساس میکنمـنمیتونم باهاش کنار بیام مخصوصا چادر خیلی برام سخته