2777
2789
عنوان

شاید بگین به تو ربطی نداره ولی خب دلم میخاد اینجا بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 119 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اینجا زیاد دیدم بچه سه یا چهاره،تازه یادشون میوفته ازپوشک بگیرن

از سرتنبلی اصول روان شناسی روبهانه میکنن و به بهداشت بچه اصلاتوجه نمیکنن

من دختروپسرمو قبل دوسالگی خیلی راحت ازپوشک گرفتم،هیچ ضربه روحی هم نخوردن،مخصوصادرمورددختربچه هاهرچه زودتراقدام کنی تمیزتر وبهداشتی تره

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

همين ١بچه رو شايد داره و اينجور كه مشخصه داره لوسسش ميكنه

اره تازه میگه یکی دیگه هم کیخام بهش گفتم حالا همینو از شیر و پوشک بگیر بعد ب فکر بعدی باش ناراحت شد مگه حرف بدی زدم 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

بچه من الان ۴ سالشه،تصورش برام زجرآوره...مگه میشه همچین چیزی؟؟؟؟اولین بچه اش هست....کجا بزرگ شده دخترخاله ات که چیزی از بچه داری نمیدونه آخه 

"تو"تنها دعای قشنگ منی،مبادا کسی از خدا ،بی خبر برای خودش آرزویت کند.
من پسرم ۴/۵. دوساله وتیم از شیسه گرفتم. یک سالم هست از پوشک گرفتم

یعنی دیگه شیر نمیدی

پسر من دوسال سه ماهه. اصلا لب به شیر نمیزنه فقط روزا که میخواهی تو شیشه شیر میدم یعنی دیگه ندم

خدایا قسمت میدم به زینبت امسال کمک کن خونه بخریم😢‌
قضاوت نکن باور کن سرت میاد برام پیش اومده که میگم😅

واقعا😂😂بخدا خب هم دلم برا اون بچه میسوزه هم‌خود دخترخالم خیلی لاغر و ضعیف شده 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
فکر کنم دختر خاله استارتری🤔

😂😂نه استارتر مطمئن بوده دخترخاله اینجا نیست مگرنه اصلا تاپیک نمیزاشت ،نه جدی کارش یکم مشکل داره از چندبعد ولی خب شاید بچش مریضی ای چیزی داره ی نوع سندروم هست اینطوریه شاید اون مشکلو داره نباید قضاوت کرد و گفت اره مادرش بی مسئولیته 

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@