2777
2789

یه پیج مثلا اقای ایکس😂 اگه پستی لایک کنه راهی هست بتونم بفهمم چیا رو لایک کرده؟ 

کامنت چطور؟؟

مثلا فن پیج ها دیدم خیلی زود متوجه میشن که زیر کدوم پست کامنت گذاشته طرف اگه میدونید خدا خیرتون بده راهنماییم کنید

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از طریق گوشی شخص میشه

بجز اون. چون اشنا نیست 

مثلا فالووینگ هاشو میشه دید گفتم شاید راهی باشه لایک هاشم بشع دید

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

اگر فالوش داری از قسمت دوستان پست های ک لایک کرده و کامنت های گذاشته میتونی ببینی

اره فالو دارمش 

اونم باید منو فالو داشته باشه؟

بعد یه سوال دیگه، اگه به یکی دایرکت بدم ازش سوال دارم ( ولی فالو ندارمش) کسی میفهمه یا اون پیجه براشون پیشنهاد میشه؟

اینجا گفتن بر اساس سرچ واسه فالوور و مخاطبات پیشنهاد میده من نمیخوام سرچهایی که میکنم بفهمن. میفهمن؟ چیز بدی نیستن اصلا ولی نمیخوام بفهمن

اره فالو دارمش اونم باید منو فالو داشته باشه؟بعد یه سوال دیگه، اگه به یکی دایرکت بدم ازش سوال دارم ( ...

اگر فالوش داشته باشی و زیاد مثلا براش پست بفرستی یا پستی گذاشت لایک و کامنت کنی برای مخاطب شاید پیشنهاد داده بشه این پیج

نه کسی متوجه نمیشه ک تو ب این پیج پیام دادی

اخیش خیالمو راحت کردی😂💛

اگر فالوش داشته باشی و زیاد مثلا براش پست بفرستی یا پستی گذاشت لایک و کامنت کنی برای مخاطب شاید پیشن ...

نه فالو ندارمش 

ممنون گلی بابت وقتیکه گذاشتی😚

میگم اون قسمت دوستان که گفتی من فالو دارمش اون نداره بازم میشه؟ 

بزن رو علامت کنار دایره پروفایل یکی ب آخری از سمت چپ منظورمه بعد بزن رو دوستان پست های ک این شخص ب ت ...

یک دنیا ممنونم😘😘😘وصل بشه میرم امتحان میکنم