2777
2789
عنوان

شاید بگین به تو ربطی نداره ولی خب دلم میخاد اینجا بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 119 پست
چه زشت و زننده س کارش واقعا!!!

واقعا چرا؟؟؟؟کجای کارش زشته دلش نخواسته بچشو از شیر بگیره 😐

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 

ووااااا   

چهارررر سال!!!!!!!

خیلی برام دور از ذهنه😐😐😐😐

دختر من ۵ سالشه,میشینه باهام از همه چی حرف میزنه,حس میکنم یه خانوم بزرگ کنارمه

هیچ رویایی به پای بیداریم با ❤تو❤ نمیرسد.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب‌هر کسی روش‌خودشو داره، منم فک میکنم بچه چهارساله خیلی باید مستقل تر باشه تا حالا ولی نظر خاصی ند ...

ای جانم تبریک واسه اومدن گل پسرت🥰💋😍

پسره من دنیای منه نفس مامان دوستت دارم💕🥰

این دختر خاله ات در مقابل همسایه ی من مادر نمونه اس 😭😭😭😭😭😭😭از ساعت دو بچشو اورده گذاشته خونه ی من معلوم نیس کدوم جهنمی رفته 

این بچه دقیقا از ساعت ۲داره زار میزنه 

صد دفعه ب ننه اش زنگ زدم گفتم بچت داره خودشو میکشه هیچ مدلم ساکت نمیشه همش میگه ۵دیقه دیگه میام 

ینی دیگه الاناس سر ب بیابون بذارم 

ولي شير رو خيلي ها دير ميگيرن مخصوصاً تو خارج  

اخه شیر مادر بعد از یکسال و نیم اینا هیچ چیز مقویی نداره بعدم استخوانی‌ای مادر پوسیده میشه دیگه دختر دخالم ۳۸کیلوعه باورتون میشه انقد لاغره استخونای همه بدنش دیده میشه از بس به این بچه شیر میده بچشم به هوای شیر مادر چیز مقوی نمیخوره اونم لاغره 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....