2777
2789
عنوان

شاید بگین به تو ربطی نداره ولی خب دلم میخاد اینجا بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 119 پست
این دختر خاله ات در مقابل همسایه ی من مادر نمونه اس 😭😭😭😭😭😭😭از ساعت دو بچشو اورده گذاشته خونه ...

چجوری میتونی مسئولیت یه بچه اونم بچه همسایه رو قبول کنی🧐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری میتونی مسئولیت یه بچه اونم بچه همسایه رو قبول کنی🧐

انقد پر روء صد دفعه مستقیم و غیر مستقیم بش گفتم کارش درست نیس  صد دفعه بش گفتم بچه اس ممکنه اتفاقی براش بیفته اصن گوشش بدهکار نیس بچه رو میخابونه میاد کلید خونه شو میده ب من میگه همی الان برمیگردم اگه بیدار شد بیاد خونتون 

من اینجوری میشم 😨😨😨😨میذاره میره 

من ب همسرم گفتم ب شوهر اون خانوم گفت ما میولیتی در قبال بچت نداریما پس فردا خدا نکرد یچی شد بیای یقه مو بگیری

شاید بچشون بیماری یا مشکلی داره نمیشه قضاوت کنی که عزیزم دلش خواسته بچشو پوشک کنه به هردلیلی

کاملا حق با شماست

نمیشه ندونسته در مورد کسی قضاوت کرد

من خودم مجبور شدم به خاطر شرایطم و به دنیا اومدن بچه ی دومم پسرم رو سه سال و نیمگی از پوشک بگیرم

در مورد شیر خوردن هم چون یه مشکل جسمی ای براش پیش اومد دو سال و دو ماه شیر خورد

نمیشه ندونسته حرفی زد

اللهم عجل لولیک الفرج.خدایا برسان جان جانان مرا.لطفا برای ظهور آقا یه صلوات بفرستید
کاملا حق با شماست نمیشه ندونسته در مورد کسی قضاوت کرد من خودم مجبور شدم به خاطر شرایطم و به دنیا ا ...

بله منم شنیدم همچین بیماری ای هست بخاطر همین قضاوت نکردم انشالله خودتون و خانوادتون همیشه سلامت باشید

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 
بله منم شنیدم همچین بیماری ای هست بخاطر همین قضاوت نکردم انشالله خودتون و خانوادتون همیشه سلامت باشی ...

ممنون عزیزم

خدا به شما وخانوادتون هم عزت و سلامتی بده

من پسرم بیمار نبود ولی چون از روی مبل افتاده بود روی شیشه و خیلی زخم عمیقی برداشته بود از لحاظ روانی خیلی دچار ترس و اضطراب شده بود و دکتر هم گفت فعلا از پوشک نگیر که فشار بیشتری بهش نیاد

اللهم عجل لولیک الفرج.خدایا برسان جان جانان مرا.لطفا برای ظهور آقا یه صلوات بفرستید
ممنون عزیزم خدا به شما وخانوادتون هم عزت و سلامتی بده من پسرم بیمار نبود ولی چون از روی مبل افتاده ...

😱اوووه طفلک خداروشکر که الان اون استرس از بین رفته واقعا خیلی ترسیده طفلک

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@