2777
2789

رتبه ۱۵۲۳منطقه دو شدم تجربی هرسوالی دارید بپرسید هر روز تاپیک میزنم که سوالی داشتید بپرسید 

کاربری دست دو تا دوسته

ساعت مطالعه به تفکیک ماه 

تعداد تست اوایل و اواخر 

روزی بود درس نخونی

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمونهایی که شرکت می‌کردی 

ترازت اولا چند بود چند شد 

جامع چی میزدی چه می‌کردی

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

ساعت مطالعه به تفکیک ماه تعداد تست اوایل و اواخر روزی بود درس نخونی

اول ۵به ۱۲رسوندم

تعداد تست متفاوت بود آره بعضي اوقات نمیخوندم

کاربری دست دو تا دوسته

اول ۵به ۱۲رسوندمتعداد تست متفاوت بود آره بعضي اوقات نمیخوندم

عدد میخوام قلب

سلام

ممنون که کمکمون میکنی

امیدوارم راهت همیشه سبز و پرنور و هموار باشه✨🌷

میشه بگی از کی شروع کردی؟

و ساعت مطالعه ات تو سه تا پایه چطور بود

من دلم میخواد رتبه خیییلی خوبی بگیرم ، خیلی خوب!

یه نصیحت بهم میکنی؟

و اینکه اگه برگردی عقب چه چیزی رو تغییر میدی

برای موفقیت هم دعا کنیم🌷✨شاید در جهانی دیگر...

من بعد ۴ سال تازه الان میخوام بخونم پایم ضعیفه فیلم برای همه ی دروس نگاه میکنم تازه دوهفته ی شروع کردم با ۶ ساعت و توی یه هفته ۸ ساعت رو ثابت کردم کیفیتمم خوبه مشاورمم رتبه ۳۰۰ و خوبه میخوام برم قلمچی برای آزمونا...بنظرت منی که منطقه یکم و هم دور بودم و هم ضعیفم میتونم رتبه ی مثل شما بیارم توی یک سال؟

سلامممنون که کمکمون میکنیامیدوارم راهت همیشه سبز و پرنور و هموار باشه✨🌷میشه بگی از کی شروع کردی؟و س ...

من بعد ۴سال پشت موندم قبول شدم سالای قبل اصلا نمیخوندم از مرداد پارسال شروع کردم از ۵ساعت به ۱۲ساعت رسوندم درگیر افراد منفی نشو

کاربری دست دو تا دوسته

من بعد ۴سال پشت موندم قبول شدم سالای قبل اصلا نمیخوندم از مرداد پارسال شروع کردم از ۵ساعت به ۱۲ساعت ...

واقعا ازت ممنونم🌷

یعنی کلا یک سال خوندی؟

سالای قبل هیییچی نخونده بودی؟

من یازدهمم

همش احساس میکنم دیره

برای موفقیت هم دعا کنیم🌷✨شاید در جهانی دیگر...

آزمونهایی که شرکت می‌کردی 

ترازت اولا چند بود چند شد 

جامع چی میزدی چه می‌کردی

واقعا ازت ممنونم🌷یعنی کلا یک سال خوندی؟سالای قبل هیییچی نخونده بودی؟من یازدهممهمش احساس میکنم دیره

بله کلا یکسال ن نخوندم 

ولی خب ضریب هوشیم هم خوبه

کاربری دست دو تا دوسته

آزمونهایی که شرکت می‌کردی ترازت اولا چند بود چند شد جامع چی میزدی چه می‌کردی

حدود ۳۰ یا ۴۰میزدم ماز میزدم ۸۵۰۰میشد جامع ماز قلم چی هرچی دستم میومد سالای قبلشم میزدم

کاربری دست دو تا دوسته