دخترخالم بچش چهارساله نه از شیر گرفتتش نه از پوشک واقعذ چندش اورده مدفوع این بچه خیلی بو میده هرچی باشه بزرگ شذه و همه چیز میخوره نباید پوشک بشع وایعا دختر خالم نمونه یه مادر بی مهره ک میذاره بچش انجوری بزرگ شه چن شب پیش پسرم گرسنش بود و گریه میگرد عووه عووه میکرد نوزاده اخه بعد اینم دید ک بچه من اینجوری میکنه رف روپای مامانش دراز شد و ادای بچه منو در اورد و شروع کرد به شیر خوردن کسی اینجا هس ک بچش تا چهارسالگی شیر بخوره و پوشک باشه فازتون چیه واقعا😕😕
همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️ 📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.