2777
2789

میگه دیگه خواستگار سنتی نیست (به نظر من هست کم و بیش) همه از قبل با هم آشنان ازدواج میکنن اینم کارمند بهداشته حقوق و خونه و ماشین داره دیگه وقت ازدواجشه بیا برو مخش رو بزن

شماره‌اش رو بهم داده میگه به بهونه آزمون و... بهش زنگ بزن

نکته جالب اینه مامان پسره هم قبلا گفته بود میخوان بیان خواستگاری من ظاهرا اونا هم موافق باشن

پسرعمه‌ خودشه پسرعمه من نیست

دخترخالم سنش کم نیست متاهله بچه داره فکر نکنید بچه‌اس اینا رو میگه

من حقیقتا فکر نکنم بخوام اینکارو کنم پسره رو ندیدم نمیدونم تایپم هست یا نه البته یه هفته بعد عروسی داریم اونجا هست میبینمش

ولی درکل حس میکنم اینکار ضایعس بهونه‌اش هم ضایعس من هیچ ربطی به رشته اون ندارم

فقط میخواستم به طور کلی نظر شما رو راجب حرف‌های دخترخالم بدونم نظرتون چیه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دخترخالت۴روز دیگه توفامیل رسوای دوعالمت میکنه

اینم میتونه یه احتمال باشه

ولی حالا مثلا طرف فامیل نبود کلا دخترخالمم نبود نظرتون راجب این حرکت چیه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

گولشو نخوری 

همین دختر خاله ات فردا پس فردا تو فامیل واسه ات حرف در میاره، دیگه کسی نمیاد خواستگاری ات، یه عمر بدبخت میشی 

بهش بگو از اینطور روابط خوشت نمیاد 

سرسنگین بشین تا واسه ات خواستگار بیاد

من به شخصه در شأن خودم نمیبینم بخوام با قصد و نیت به کسی نزدیک بشم خصوصا کسی که اصلا شناختی ازش ندارم.

شما هم به نظرم اینکار رو نکن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

به دختر خالت بگو شماره تو رو به پسره بده

نمیدونم من اصلا مطمئن نیستم بخوام واقعا باهاش ارتباط بگیرم یا نه

اونم انگار فهمید گفت حالا برو باهاش آشنا شو خوشت نیومد جدی نمیکنی تموم میشه

خودتو کوچیک نکن اگه نظرشونه بیان خواستگاریت،یبار دختر عمه من یه خواستگار خفن داشت خبر نداشت این پسره ازش خواستگاری کرده خواست مخشو بزنه پسره نظرش برگشت گفت سبکه دختره خواستگاری و کنسل کرد🫥😬

گولشو نخوری همین دختر خاله ات فردا پس فردا تو فامیل واسه ات حرف در میاره، دیگه کسی نمیاد خواستگاری ا ...

من اصلا منتظر خواستگار نیستم هنوز سنی ندارم

تو فامیل هم پسر مجرد نداریم 

ولی خب اینم یه احتماله دیگه از کسی چیزی بعید نیست

درکل میخواستم بدونم اگه مثلا طرف فامیل نبود دخترخالمم نبود نظرتون راجب این حرکت چیه