2777
2789

بنظرتون با رتبه ۱۸ هزار تجربی میتونم به پیراهای دولتی فکر کنم 🥲 منطقه یکم

امروز که آمدت غنیمت بشمار.فردا که نیامده ضایع مگذار.دنیا یقین مزرعه آخرت است.امروز بکار روز دگر بردار🍃🧡🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم خوبه از چت جی پی تی پرسیدم با این رتبه چی میارم گفت جزو ۴/۵ درصد برتر رتبه های منطقه هستید و اون رشته ای که می‌خوام رو میارم خدارشکر 💚

فردا قراره برم پیش مشاورم انتخاب رشته کنم 

انگار کتابی را خوانده ام که صفحه آخرش سفید بود                دیگر انتظار قصه ای را ندارم 🌈🤍

[QUOTE=393601419]بنظرتون با رتبه ۱۸ هزار تجربی میتونم به پیراهای دولتی فکر کنم 🥲 منطقه یکم[/QUOTE

عزیزم برات از چت جی پی تی پرسیدم 

رتبه ۱۸ هزار در سهمیه منطقه ۱، شانس قبولی در رشته‌های پیراپزشکی دولتی در کنکور سراسری وجود دارد، اما به عوامل مختلفی بستگی دارد. رشته‌هایی مانند:

علوم آزمایشگاهی: در برخی از دانشگاه‌های دولتی با رتبه ۱۸ هزار منطقه ۱ شانس قبولی وجود دارد.

مامایی: این رشته نیز در برخی دانشگاه‌های دولتی، به خصوص در شهرهای کوچکتر، ممکن است با این رتبه قابل دستیابی باشد.

هوشبری: این رشته نیز مانند مامایی، در برخی دانشگاه‌ها با رتبه شما شانس قبولی خواهد داشت.

بینایی سنجی: این رشته نیز در برخی دانشگاه‌ها ممکن است با رتبه شما قابل قبول باشد.

گفتار درمانی: شانس قبولی در این رشته نیز بسته به دانشگاه و ظرفیت آن وجود دارد.

کار درمانی: مشابه رشته‌های دیگر، در برخی دانشگاه‌ها با این رتبه شانس قبولی هست.

فیزیوتراپی: این رشته معمولاً رقابت بالاتری دارد و با رتبه ۱۸ هزار منطقه ۱، شانس قبولی در دانشگاه‌های دولتی روزانه کمتر است، اما در دانشگاه‌های شبانه یا پردیس خودگردان ممکن است شانس بیشتری داشته باشید.

انگار کتابی را خوانده ام که صفحه آخرش سفید بود                دیگر انتظار قصه ای را ندارم 🌈🤍

[QUOTE=393601419]بنظرتون با رتبه ۱۸ هزار تجربی میتونم به پیراهای دولتی فکر کنم 🥲 منطقه یکم[/QUOTEعز ...

مرسی عزیزم 🌹🌹😍

بنظرت چقدر به چت جی پی تی میشه اعتماد کرد 🤣🤣

امروز که آمدت غنیمت بشمار.فردا که نیامده ضایع مگذار.دنیا یقین مزرعه آخرت است.امروز بکار روز دگر بردار🍃🧡🦋

دبیریه ادبیات قبول شدم 🥹❤️ شادمان

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

مرسی عزیزم 🌹🌹😍بنظرت چقدر به چت جی پی تی میشه اعتماد کرد 🤣🤣

خواهش میکنم 🙏

اطلاعاتش دقیق هست عزیزم بر اساس کنکور های سال قبل هست و این که کلا سرچ می‌کنه تو گوگل و همه چی رو مقایسه و تحلیل می‌کنه کاملا دقیق هست نگران نباش