2777
2789
عنوان

جنسيت جنين تو ماه اول

1323 بازدید | 42 پست

نى نى سايتى هاى عزيز سلام كسى ميتونه تو ماه اول تشخيص بده نى نى چيه؟؟؟من يكم عجله دارم..حلقه با نخ گرفتم روى شكمم خطى رفت روى نبضم هم خطى عمودى حالا ميخوام ببينم كسى راه ديگه اى بلده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی لیوان یکبارمصرف ادرارت بریز..

اگ توش چیزهای سفید ریزبود بچت پسره

اگ شفاف بدون ضایعات سفیدمانندبود دختره..

اینو ی دکترگفته بود یجا خوندم من کردم درست دراومد

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
توی لیوان یکبارمصرف ادرارت بریز.. اگ توش چیزهای سفید ریزبود بچت پسره اگ شفاف بدون ضایعات سفیدمانند ...

سفید مانند نبود دختر

اگ بود پسر

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

چرا بایداول صب باشه وقتی ک ادرار غلیظه

عزيييزم ايشالا سلامت باشه و خوش قدم و عاقبت به خير🥰

ممنون..ایشالله براشما هم اول سلامت باشه بعدشم هرچی که دوست دارین باشه

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..