2777
2789
عنوان

جنسيت جنين تو ماه اول

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 42 پست

فردا صب اگ خاسی انجام بده جوابشو بیا بگو..

تا تشخیص بدیم..😉

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فوق العاده واسه جنسیت عجول بودم و راه های زیادی رو خوندم تو اینتزنت واسه تشخیص جنسیت ولی هیچکدوم رو امتحان نکردم چون نمیشه بهشون اعتماد کرد ممکنه یه جنسیت خاص رو بهت نشون بده و همش بهش فکر کنی ولی بعد ها تو سونو برعکس تصورت نشون بده اونوقت جا میخوری،منم منتظر موندم تا وقتش برسه چون واقعا دلم نمیخواد درگیر خرافه بشم

میگن ب دلت میفته دختریاپسرحامله ای..توبه دلت نیفتاده چیزی؟؟؟

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
واى دل تو دلم نيست واسه خيليا درست در اومده ميگن خطى پسره دورانى دختر

برامن برعکس بود عزیزم تروخدا ب این چیزا اهمیت ندین

ی کمی با عقلمون ب قضیه نگاه کنیم 😕

حق داری عجله داری

ولی بارها گفته شده تشخیص جنسیت فقط با سونو

میگن ب دلت میفته دختریاپسرحامله ای..توبه دلت نیفتاده چیزی؟؟؟

عزیزم من به دلم افتاده بود پسره،پسر هم شد   

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
ولى دوست دارم بچه اولم پسر باشه كه از خواهراش بزرگتر باشه

انشاالله ب سلامتی بغلت بگیری..هرچی باشع سالم بدنیابیاد

عزیزم من به دلم افتاده بود پسره،پسر هم شد    

منم ب دلم افتاد پسر.پسر هم شد...

مادرم میگ حامله بودم ی دلم میگف دختر ی دلم میگف پسر..

ازاونجایی ک ما دوقلوییم با دادشم.درست بود حسش