2777
2789
عنوان

جنسيت جنين تو ماه اول

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 42 پست
منم ب دلم افتاد پسر.پسر هم شد... مادرم میگ حامله بودم ی دلم میگف دختر ی دلم میگف پسر.. ازاونجایی ک ...

چجوری به دلتون میفته؟ 🤔یعنی حدس میزنید؟ 

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
منم ب دلم افتاد پسر.پسر هم شد... مادرم میگ حامله بودم ی دلم میگف دختر ی دلم میگف پسر.. ازاونجایی ک ...

واااااای چه جالب...  

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری به دلتون میفته؟ 🤔یعنی حدس میزنید؟ 

اره دیگ حس میکنی..یا امیدداری ک دخترع یاپسر

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
واااااای چه جالب...    

دوقلوبودن کلا خیلی جالبه قدرت خدابشم..ی سیستم پیچیده ای دارع واس خودش.

وااای منم نی نی میخام..

شب ب شوشو بگم.  

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
نه والا ولى ديشب خواب ديدم دوقلو دارم و سونوگرافى بودم

من هفته ی پیش خواب دیدم بچم پسره دو روز پیش برای تعیین جنسیت رفتم سونو دادم پسر بود 

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
دقيقا ولى وقتى حريف دلت نشى نميشه كاريش كرد

عزیزم یه سوزن رو بنداز تو ادرارت بزار 24 ساعت کامل بمونه البته میکن این کار برای ده هفته به بالاست حالا شاید برای شما هم جواب داد اگر سیاه شد و شستیش سیاهیش نرفت اون موقع دختره اما اگر سیاه و زنگ زده نشده بود و یا قشنگ شستی پاک شد و شد مثل روز اولش پسره اینو خیییییییلیا امتحان کردن و جواب داده

الحمدالله رب العالمین 
 دوقلوبودن کلا خیلی جالبه قدرت خدابشم..ی سیستم پیچیده ای دارع واس خودش. وااای منم نی نی میخام. ...

ان شا الله شما هم صاحب کوچولوی سالم و صالح بشی گلم  

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
ان شا الله شما هم صاحب کوچولوی سالم و صالح بشی گلم    

انشاالله