2777
2789

مال من ک نرفته از پریود قبلی م. ۳۵ روز از شروع پریود قبلی م گذشته ولی هنوز هست همون طور

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

مال من ک نرفته از پریود قبلی م. ۳۵ روز از شروع پریود قبلی م گذشته ولی هنوز هست همون طور

چرکی هست ؟

خب شاید مربوط به عادت ماهانه نیست شاید کرمی زدی که صورتت جوش زده؟

یا مثلاً حساسیت فصلی نداری تو پاییز جوش بزنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرکی هست ؟ خب شاید مربوط به عادت ماهانه نیست شاید کرمی زدی که صورتت جوش زده؟ یا مثلاً حساسیت فصلی ند ...

ن نیست. ن والا. همیشه همون کرم رو میزدم ولی یهو جوش میزنم نزدیک ب پریود.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

نگران نباشه می‌ره قبلی ها که رفت اینم می‌ره فقط گرمی نخور

اتفاقا زیاد میخورم گرمی

خیارو رنده کن بعد بزار داخل یخچال یکم خنک شه 

بعد ب صورت ماسک بزن ب صورتت بزار ی ربع اینا بمونه 

ی چند بار پشت سر هم اینکارو کن 

بشور دوباره بزار 

اگ دیدی نرفت باز فرداش امتحان کن 

اوکی میشه 

من دفعه قبل جوش ریز قرمز زده بود پیشونیم 

همین کارو کردم رفت در عرض، 2، 3 روز 

شیرینیجاتو کنسل کن واسه یمدت

نمیخورم کلا شیرینی‌جات.  رازیانه اینا زیاد میخورم