مادرشوهر من میدونست حاملم ولی یه زنگ نمیزنه الان یه هفته ایی میشه منم کم زنگ میزنم که داستان نشه وگر ...
اره براحتی کوتاه نمیام قبلا هم ازش دلخور میشدم ولی همش به چم مادرم میدیدمش و کینه به دل نمیگرفتم ولی الان خیلی سوختم میخوام مثل خودش رفتارکنم تا فکر نکنه آدما همیشه خوب میمونن یه وقتایی صبرشون تموم میشه عین خودتون جواب رفتارشون رو میدن
امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن
اره براحتی کوتاه نمیام قبلا هم ازش دلخور میشدم ولی همش به چم مادرم میدیدمش و کینه به دل نمیگرفتم ولی ...
مادرشوهر مادر نمیشه همونجوری که عروس دختر نمیشه من یه سری یه حرفی به شوهرم گفتم اونم به مامانش گفت بعد مادرش گله میکرد منم گفتم مامان اگه یکی دیگه از دخترای خودتم اینکارو میکردن اینجوری برخورد میکردی گفت نه اونا ک دخترامم...اینو گفتم ک ببینی تظاهر هست و واسه مادرشوهر بچه ی خودش عزیزه فقط
مادرشوهر مادر نمیشه همونجوری که عروس دختر نمیشه من یه سری یه حرفی به شوهرم گفتم اونم به مامانش ...
اره واقعا که حرفات درسته منم قصد دارم بهش بگم تا حالا مثل مادرم میدیدمت اما الان فقط برام یه مادرشوهری فقط دعا میکنم حرف پیش بیاد که بتونم حرفام رو بهش بزنم
امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن
نمیشه همیشه اروم باشی من میرفتم خونه مادرشوهرم تمام کاراشو میکردم با اینکه دختر داره که مجرد باشه یه سزی دعوامون شد باخواهرشوهرم طرف دخترشو گرفت منم رفتم پیش خواهرشوهر بزرگم حرفامو زدم گفتم من محبت میکنم کمک مامان میکنم دلیلی نداره من کاراشو بکنم وقتی دختراش هستن از اونموقع هم دیگه دست به سیاه و سفید نمیزنم شاید خیلی کم کمکش کنم تا بفهمه وظیفمم نبوده ک کمک کنم لطف میکردم بهش
تنها چیزی که از نظر من دلگرمی میده اینجور وقتا که مادرشوهر یا خواهر شوهر عوضی بازی درمیارن اینه آدم احساس تنهایی نکنه شوهرش پشتش باشه..خیلی مهمه شوهرت درمقابل توهینا و بی احترامیای خانوادش طرفداره زنش باشه..