2777
2789
عنوان

دعوا‌با‌خواهر‌شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 82 پست

وای منم یکی بلند حرف بزنه اصلا حالم خراب میشه.من خودم خواهر شوهرم ولی خیلی مظلوم واقع میشم🙁.یکی از زن برادرامم که گاهی به من و مامانم متلک میگه ما هیچی نمیگیم.عزیزم فقط دوری و دوستی اصلا جوابشو نده

مبارکه‌عزیزم‌انشاالله‌پاقدمش‌خیر‌باشه.‌من‌هر‌چقدر‌بهشون‌احترام‌گذاشتم‌بی‌احترامی‌دیدم‌.دیگه‌میخوام‌ب ...

مرسی عزیزدلم... اره خب نمیشه که یک طرفه باشه همه چی من خواهرشوهرم خیلی بی احترامی کرد بهم سر اون دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خوبی میکنی منم تصمیم گرفت یه مدت نرم خونه مادرشوهرم اخه فهمیدم چشم دیدنمو نداره تظاهر میکنه فقط

اره واقعا آرامشم خیلی زیاده البته تا دوروز فقط گریه میکردم  تاپیک قبلم هست خیلی دلم شکست اصلا ازش توقع نداشتم چون چنین ادمی نبود الان که فکر میکنم میبینم من خیلی مثبت میدیدم 

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 
اره واقعا آرامشم خیلی زیاده البته تا دوروز فقط گریه میکردم  تاپیک قبلم هست خیلی دلم شکست اصلا ا ...

جالب اینجاست که نیگن ما از اون خانواده ها نیستیم  که بخوایم عروس و اذیت کنیم و دخالت کنیم تو زندگیشون و از  این حرفل ولی جدا از همینان

بچه‌ها‌یه‌چیزی‌رو‌دلم‌هنوزم‌سنگینی‌میکنه‌.میدونید‌من‌سزارین‌شدم‌کم‌خون‌هم‌هستم‌.وقتی‌داشتم‌تو‌بیمارستان‌‌‌برای‌اولین‌بار‌میرفتم‌دستشویی‌‌تو‌راه‌از‌حال‌رفتم‌وافتادم‌.خواهر‌شوهرم‌‌که‌همراهم‌بودحتی‌دستمو‌هم‌نگرفت‌.پرستارا‌‌زیرم‌صندلی‌گذاشتن‌.بعدشم‌میدونید‌‌چی‌گفت‌گفت‌که‌منم‌‌دو‌تا‌بچه‌به‌دنیا‌آوردم‌ولی‌مثل‌تو‌نکردم‌گفت‌خودتو‌جمع‌کن‌.مگه‌دست‌من‌بود‌که‌از‌حال‌رفتم‌.تو‌اونموقع‌اشک‌تو‌چشام‌جمع‌شد‌ولی‌هیچی‌نگفتم

جالب اینجاست که نیگن ما از اون خانواده ها نیستیم  که بخوایم عروس و اذیت کنیم و دخالت کنیم تو زن ...

آره‌واقعا‌من‌فکر‌میکردم‌‌مادر‌شوهرم‌وپدر‌شوهرم‌خیلی‌آدمای‌ساده‌وبی‌زبونی‌هستن.ولی‌این‌ظاهرشون‌بود.انقدر‌کنایه‌میزنن‌که‌نگو

آره‌واقعا‌من‌فکر‌میکردم‌‌مادر‌شوهرم‌وپدر‌شوهرم‌خیلی‌آدمای‌ساده‌وبی‌زبونی‌هستن.ولی‌این‌ظاهرشون‌بود.ان ...

اتفاقا میگن از ان نترس که های و هوی دارد از ان بترس کع سر به توی دارد اینایی ک ماها داری مثل عقرب میمونن نیش باید بزنن در هر حال

اتفاقا میگن از ان نترس که های و هوی دارد از ان بترس کع سر به توی دارد اینایی ک ماها داری مثل عقرب می ...

آره‌واقعا‌.درد‌من‌اینه‌که‌با‌مادر‌شوهرمینا‌همسایه‌ایم‌روزی‌دوسه‌بار‌میان‌خونمون‌‌هر‌کار‌کنم‌هم‌ایراد‌میگیرن

جالب اینجاست که نیگن ما از اون خانواده ها نیستیم  که بخوایم عروس و اذیت کنیم و دخالت کنیم تو زن ...

همینو بگو جلو چشمم هرچی دهنش بود گفت بعدش هم میگه به تو نگفتم به پسرم گفت من تو دلم گفتم اگه شما با سیاستین منم تو این چند سالی که عروستون شدم ازتون یادگرفتم این دفعه دیگه کوتاه نمیام

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 
آره‌واقعا‌.درد‌من‌اینه‌که‌با‌مادر‌شوهرمینا‌همسایه‌ایم‌روزی‌دوسه‌بار‌میان‌خونمون‌‌هر‌کار‌کنم‌هم‌ایراد ...

جندبار که به بهونه های مختلف  بگی نیستم یا کار دارم یل مهمون قراره بیاد و از این حرفا کم کم دیگه نمیان

دخترم‌پنج‌ماهشه‌‌از‌اول‌خیلی‌بی‌قراره‌وگریه‌میکنه‌به‌هر‌بهانه‌.البته‌الان‌یکم‌بهتر‌شده‌.وقتی‌گریه‌میکنه‌به‌جای‌اینکه‌کمک‌کنن‌‌.خواهر‌شوهرم‌میگه‌دختر‌من‌که‌اینجوری‌نبود‌‌چرا‌این‌گریه‌میکنه‌.هر‌بار‌که‌میاد‌اینو‌میگه‌

همینو بگو جلو چشمم هرچی دهنش بود گفت بعدش هم میگه به تو نگفتم به پسرم گفت من تو دلم گفتم اگه شما با ...

مادرشوهر من میدونست حاملم ولی یه زنگ نمیزنه الان یه هفته ایی میشه منم کم زنگ میزنم که داستان نشه وگرنه همچینم خوشم نمیاد ازشون ....شماهم یکم رو این قضیه بمونی حساب کار دستش میاد  نباید ادم از همه چی سر سری بگذره ک

دخترم‌پنج‌ماهشه‌‌از‌اول‌خیلی‌بی‌قراره‌وگریه‌میکنه‌به‌هر‌بهانه‌.البته‌الان‌یکم‌بهتر‌شده‌.وقتی‌گریه‌می ...

توهم مثلا یه چیزی که دخترش بهانه میگیره سرش بگو دختر من که اینجوری نیست...در هر صورت بجه ها باهم فرق میکنن ولی متاسفانه بعضیا شعور درک ندارن

جندبار که به بهونه های مختلف  بگی نیستم یا کار دارم یل مهمون قراره بیاد و از این حرفا کم کم دیگ ...

چشمشون‌به‌در‌خونمه‌انگار‌.هر‌کی‌مهمون‌بیاد‌هم‌اینا‌میفهمن‌حساب‌رفت‌وآمدم‌رو‌دارن‌‌خیلی‌فضوله‌

چشمشون‌به‌در‌خونمه‌انگار‌.هر‌کی‌مهمون‌بیاد‌هم‌اینا‌میفهمن‌حساب‌رفت‌وآمدم‌رو‌دارن‌‌خیلی‌فضوله‌

چه زشت خب ک چی دنبال چی هستین مثلا ....بچه رو ببر بیرون هرموقع ک خواستن بیان بگو یا داریم میریم بیرون یا بچم خوابش سبکه خوابیده