2777
2789

یه بنده خدایی تجربه مزگ داشت تعریف میکرد اونقدرام سخت نیست 

تو برزخ بر اساس کارایی ک این دنیا کردی یه خونه داری اونجا 

ولی غذا خوردنت اینا بستگی داره به خیراتی ک از دنیا برات میفرستن 

👄💄👠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه اونجا جاودانیم خدا بارها در قرآن گفته، مثلا اولئک اصحاب النار هم فیها خالدون 

ولی خودمم هر چی فکر میکنم خوب پس به چه امیدی میخوایم اونجآ زندگی کنیم ! الان امید داریم بمیریم میریم یه جای دیگه ولی اونجا چی آخه !

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
یه بنده خدایی تجربه مزگ داشت تعریف میکرد اونقدرام سخت نیست  تو برزخ بر اساس کارایی ک این دنیا ...

اگر كسى رو اين دنيا نداشته باشه بايد هميشه گشنه تشنه بمونه؟ 

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
چون مرده ها خیلیییی انتظار میکشن...  حتی اگ بهشتی باشن با بهترین اعمال خیلی سرگردونن تا قیامت. ...

یه سوال زمان اونجا هم مثل همینجاس یا زودتر میگزره یا دیرتر؟؟منظورم تو عالم برزخ هستش

میشهواسه مامانشدنمیهصلواتبفرستی😭🌷
یه سوال زمان اونجا هم مثل همینجاس یا زودتر میگزره یا دیرتر؟؟منظورم تو عالم برزخ هستش

اونجور ک من شنیدم اونجاااا خیلی زمان کندتره

مثلا شاید یکروز ما یکماه اونجاباشه

صلوات میفرستین برای حاجتم 😞 
ادم خوبیه؟

من همینجا خوندم تاپیکشو 

چن بارم تو تی وی اومدن حرف زدن اونایی ک تجربه مرگو داشتن 

هر کی برگشته گفته ترسناک نیست 

گوگل کن تجربه ی مرگ میاره برات 

جالبم اینجاست همه ی کسایی ک این تجربه رو داشتن تو کل دنیا  تقریبا یکیه حرفاشون 

👄💄👠

اول میریم تو برزخ ... بلاتکلیف هستیم تا قیامت.. درنهایت همگی دستع جمعی میریم بهشت 

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل