2777
2789

خانوما بچه ی من نوه ی ۳م خانواده ی پدریشه خانواده ی همسرم اصلا به بچه م کادو نمیدن بجز عید نوروز یا تولدش که اونم  تو تولد دختر عمو و پسر عموش مادر شوهرم میده بهش حالا من اصلا توقع ندارم ازشون ولی امروز مادر شوهرم با بچه م حرف زد اونم گفت دیروز خونه مامانی بودم برام توپ و اسباب بازی گرفته بعدش منم باهاش حرف زدم قیافه میگیره میگه فقط من براش هیچی نمیخرم منم گفتم نه بابا شما براش همیشه زحمت میکشید اینم بانازاحتی تلفن و قطع کرد

حالا گناه من چیه ؟؟؟شوهرم میگه لزومی نداره مادرم بدونه خانوادت برا بچه ی من چی میخرن😒😒😒

ول کن نخرن

مادرشوهر منم هیچی نمیخره .خب نخره

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار شوهرت و مادرش طلبکارم هستناین جالبه

دقیقا منم گفتم به جای تشکر کردنت بود 

بخدا نمیخوام بگم ولی ما کلا از وقتی بچه م به دنیا اومده ۵مورد اسباب بازی خریدیم همش خواهرم و پدر مادرم گرفتن با داداشم گرفتن براش 

مادرشوهر منم نمیخره 

پسر من تنها نوه شون بود تا سه ماه پیش که پسر دومم دنیا اومد.

خب نخره 

منم خانواده همسرم آدمای حساس و زودرنجی هستن، تماااام تلاشمو میکنم که هیچی متوجه نشن کللللا از زندگی مون و خانواده من و....

یه بار رفته بودن مشهد واسه نوه های دختریشون لباس جنس خوب و خوش رنگ گرفته بودن

ولی واس بچه من ارزون و پلاستیکی که اصلا تنش نمی‌رفت 

یا طلا براشون میخریدن 

نمی‌دونم چرا بعضیا انقد بدجنسن به خاطر این که از عروس بدشون میاد به یه طفل معصوم هم بدی میکنن

باید دلت از سنگ باشه 

ولا من ک مجردم ولی مادربزرگ پدری خواهر زاده هام توف نمیندازه کف دستشون چ تولد چ عید با اینکه نوه های ...

تاره خدا نکنه گیره یا لباسی جا نمونه خونه ش 

ازش بپرسن میگه ن نبود نیست 

بعد مدتی میبینی تو سر نوه های دختریشه🤣🤣🤣🤣 

مال ما که همون عیدی و تولد هم سعی میکنن فراموش کنن😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم