2777
2789
عزیزم یه پدیده هست به نام NDA یعنی تجربه نزدیک به مرگ خیلیا هستن که مرگ رو تجربه کردن و برگشتن  ...

سرچ کردم و خوندم و باور نکردم

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قران نمیخونی ؟ همه جوابات اون تو هست   ادم یبار بدنیا میاد یبارم میمیره  بهشت رفتن ک ...

جواب شما یه جواب کلیشه اییه که از بدو تولد تا همین الان تو مدرسه و دانشگاه و مسجد و .... همه به ما این جواب رو دادن که اگه کار خوب انجام بدی میری بهشت در غیر این صورت جهنم در انتظارته 

ولی من میگم این بهشت و جهنم تا کی ادامه داره اصلا قرار اونجا چکار کنیم اگه بهشت رفتیم برای همیشه عسل و میوه های بهشتی و غیره بخوریم لذت اینچنینی ببریم و اگر جهنمی شدیم تا ابد شکنجه ببینیم 

ایا غیر عذاب و لذت چیز های دیگه ای هم اونجا در انتظارمونه  مثل تکنولوژی 

اصلا ابد او نجا تا کجاست 

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
سرچ کردم و خوندم و باور نکردم

بله واقعا اعجاب انگیزه 

اما یکی از دوستای نزدیک خودم آسم داشت و به کما رفت و تجربه ی نزدیک به مرگ رو تجربه کرده بود و برگشت به دنیا عزیزم

پنج سال هم زنده بود و متاسفانه پنجم فروردین همین سال از دنیا رفت😥

سلام. بلاخره یه نفر هم پیدا شد که این سوالو داشته باشه. من سالها پیش به این سوال رسیدم و از هرکی پرس ...

خیلی عجیبه.منم وقتی عمیقا ب این مسئله فکرمیکنم بنظرم همه چیز خیلی کوچیکه....حالم بد میشه 

هر چی بدی دیدم از خوبیام بود!🤳
اونجور ک من شنیدم اونجاااا خیلی زمان کندتره مثلا شاید یکروز ما یکماه اونجاباشه

برعکس گفتی عزیزم.ی روز اینجا ب اندازه ی پلک زدن اونجاست.

هر چی بدی دیدم از خوبیام بود!🤳
جواب شما یه جواب کلیشه اییه که از بدو تولد تا همین الان تو مدرسه و دانشگاه و مسجد و .... همه به ما ا ...

عزیز دلم ما الان روحمون توی جسممون که محدوده گیر افتاده و ما به خاطر این محدودیت خیلی چیزهارو نمیتونیم درک کنیم 

وقتی انسان از دنیا میره دیگه زمان براش معنی نداره و زمان ب ای ما زنده هاست که مهمه 

لذت هم فقط غذا و میوه و... نیست 

بالاترین لذت بهشت لذت لقاست یعنی رسیدن به خدا که الان نمیتونیم درکش کنیم 

یا جهنم فقط اتیش نیس که بدترین عذاب جهنم هم عذاب اینه که خدا به افراد نگاه نمیکنه و این براشون بدترین عذابه 

جواب شما یه جواب کلیشه اییه که از بدو تولد تا همین الان تو مدرسه و دانشگاه و مسجد و .... همه به ما ا ...

خب عزبزم منم دارم میگم جوابت تو قران نوشته ، چ ربطی به کلیشه ای داره اخه ،؟ اصل جوابت اونجاس اصلا با قران خمون بهشت و جهنمی ک میگی اومده خودسم جوابتو داده 

تکنولوژی ؟ اینو نمیدونم و فکنکنم  اونجا ارتباطاتش فکنکنم مثل اینجا باشه ک به وسایل ساخت دست انسان نبازی باشه 

واقعا؟؟؟؟😳 اگه بخوایم کلا جایی نباشیم چی

من که انقدر دلم از این دنیا خونِ دیگه نمیخوام جایی باشم

اه خیلی خسته ام😒

چطور بعضی ها خوشبختن بعضی ها نه

ای بابا بیخیال هعی

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯