2777
2789

سلام. بلاخره یه نفر هم پیدا شد که این سوالو داشته باشه. من سالها پیش به این سوال رسیدم و از هرکی پرسیدم جواب درست و حسابی نداد یا نداشت... حتی اون هایی که ادعا دارند. 

لطفا دنبال این سوال نرید چون بدجور دیوانه کننده هست. من وقتی چند لحظه بهش عمیقا فکر میکنم احساس میکنم این دنیا و کلا همه آفرینش شبیه یه تلویزیون تک کانال هست و ادامه این فکر منو تا دیوانگی پیش میبره. این سوال شدیدا مخرب و دیوانه کننده هست. رهاش کنید... جواب درست و درمونی نداره

برای موفقیت باید قایق ها رو سوزوند تا بین موفقیت و مرگ  مجبور به انتخاب بشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه از فکر کردن بهشم اعصابم خورد میشه حیلی بده ته نداره خب ابد یعنی تا کی اخرش ک چی😑

دقیقا منم همین رو میگم تا کی 

این ابد که میگن تا کجاست 

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
اگر كسى رو اين دنيا نداشته باشه بايد هميشه گشنه تشنه بمونه؟ 

این بنده خدایی ک میگفت اینجوری میگفت 

یادمه تو دبیرستان میخوندیم میگفتن درختی بکاری ک ثمره بده و از سایش استفاده کنن 

فرزند صالح داشته باشی 

یه چیزی وقف کنی 

پیشقدم یه کار خوب شی و...  

اینا برات صدقه جاری ان پرونده اعمالت برا اینا باز میمونه 

👄💄👠
سلام. بلاخره یه نفر هم پیدا شد که این سوالو داشته باشه. من سالها پیش به این سوال رسیدم و از هرکی پرس ...

حس منم همینه و گاهی تا دیوونگی پیش میرم 

از اینکه به هیچ جوابی نمیرسم 

عصبی میشم ولی باز بعد یه مدت دوباره بهش فکر میکنم 

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
سلام. بلاخره یه نفر هم پیدا شد که این سوالو داشته باشه. من سالها پیش به این سوال رسیدم و از هرکی پرس ...

خیلی بده ک همه چیزایی ک واس تک تکش زحمت کشیدیم و ب راحتی و بدون اختیار باید ول کنیم و بریم... 

انگار ی سراب بوده دنیا ک اینهمه هم براش خون دل خوردیم، گریه کردیم، استرس کشیدیم،... 

دیوانه کنندس واقعا

صلوات میفرستین برای حاجتم 😞 
خیلی بده ک همه چیزایی ک واس تک تکش زحمت کشیدیم و ب راحتی و بدون اختیار باید ول کنیم و بریم...  ...

بله واقعا

برای موفقیت باید قایق ها رو سوزوند تا بین موفقیت و مرگ  مجبور به انتخاب بشی
برا منم سواله که خدا آفریدگار همه مخلوقاته....خود خدا چطور به وجود اومده؟؟

اینو بشر با عقل محدودش هرکار کنه جوابی براش نداره... 

مگه تو قران بتونی چیزی پیدا کنی... 

صلوات میفرستین برای حاجتم 😞 
هیچکس ازون دنیا برنگشته بگه چه خبره زندگیتو بکن

عزیزم یه پدیده هست به نام NDA یعنی تجربه نزدیک به مرگ خیلیا هستن که مرگ رو تجربه کردن و برگشتن 

میتونین خاطراتشونو توی گوگل سرچ کنید بخونید