2777
2789
عنوان

خانواده ی همسرتون واسه بچه هاتون چقد هدیه میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 44 پست
بنام خداتولد و عیدم کادو ندادن وشوهر و مادرش هم خیلی رو دارن

واقعا اینا دیگه شورشو در آوردن چند ماه پیش رفته بود از این ماشینا که فله میفروشن ۱۰۰تمن قیمتشه گرفته بود قشنگ بوی پلاستیک بازیافتی میداد داده به دخترم تانک بود اخه تانک واسه دختر میخواست یه عالمه تشکرم کنم 🫠باور کن تشکرم کردم گفتم زحمت کشیدی 

دقیقا منم گفتم به جای تشکر کردنت بود بخدا نمیخوام بگم ولی ما کلا از وقتی بچه م به دنیا اومده ۵مورد ا ...

چرا میگی نمخام بگم

بگو اتفاقا شوهرت پر رو شده وظیفه مادرت نیس ک حتما بخره و ولی ب خانم بگی رو چشت ابروعه قهر کنه حالا ی کادو جونشو ک نمیگیره

در کل تو هم توقع نداشته باش خانواده خودتم نباید زیاده روی کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ما تنها نوه خانواده پدریشه اصلا نوه براشون مهم نیست تولد و عیدی چیه دنیا هم اومد نیومدن دیدنش و ببینش هم نمیشناسن🤣

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خانواده خودم تو هر مناسبتی مثلا سال اول تحصیلی روز کودک روز دختر روز پسر و ... . هدیه میدن به بچه هام 

ولی مادرشوهرم فقط زنگ میزنه بغیر از تولد و عید نوروز

البته من از هر دو طرف تشکر میکنم انتظاری هم ندارم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
واقعا اینا دیگه شورشو در آوردن چند ماه پیش رفته بود از این ماشینا که فله میفروشن ۱۰۰تمن قیمتشه گرفته ...

کامل درکت میکنم

اما وقتی میبینی شعور و درک ندارن 

تو هر چی کنی باز مقصری

نزار خانواده خودتم بخرن 

از اونام انتظار نداشته باش

او پلاستیکم میدادی خودش باهاش بازی کنه

بچه ما تنها نوه خانواده پدریشه اصلا نوه براشون مهم نیست تولد و عیدی چیه دنیا هم اومد نیومدن دیدنش و ...

خانواده ی همسر منم پسرم رو یه سالگی دیدن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
یه بار رفته بودن مشهد واسه نوه های دختریشون لباس جنس خوب و خوش رنگ گرفته بودنولی واس بچه من ارزون و ...

اینم رفته بود واسه دخترم تانک خریده بود از اینا پلاستیکی ها 

والا ادم هدیه میده درست و حسابی بده 

شماخوبه میخرن من ک جلو روم میگه اینو چقد خریدی برا بچه ها ازکجا خریدی بعدمیبینی رفته کپ همونو خریده واسه بچه های برادرشوهرم یا جلو روبچه هام میگه بچه های حمید گفتن مامان جون کوبیده برامون بخر براشون خریدم بردم خونشون بعد پسرم خیلی ناراحت میشه ازشون متنفرم ولی تووجودم نیست بخوام بی احترامی کنم اگ بخوام بگم چقد بین بچه ها فرق میزارن الان ازناراحتی سکته میکنم یادم میاد😂تازه حقوق برادرشوهرم ۴۰میلیونه ما بایارانه میشه ماهی ده میلیون درآمد خونمون ولی خداروشکر زندگیم از اونا جلوتره باهمین حقوق کم 

چرا میگی نمخام بگمبگو اتفاقا شوهرت پر رو شده وظیفه مادرت نیس ک حتما بخره و ولی ب خانم بگی رو چشت ابر ...

باور میکنی همین امروز به مادرم گفتم اگه به جای اسباب و لباسای که واسه بچه م گرفته بودید سکه پارسیان میخریدید الان منو بچه هام کلی پس انداز داشتیم 🫤بهشونم گفتم دیگه تو رو خدا هیچی نگیرید بذارید شوهرم بفهمه که کاراتون ارزش داره نه بی ارزششون کنه دیروز دخترم که اسباب بازی جدیدشو از دادشم گزفته میگه دایی الان برام ربات بخر 😬اونم سریع گفت چشم 

ببین همیشه همینجوره، معمولا خانواده عروس بیشتر برای نوه چیزی میخرن. خانواده شوهر منم چیزی نمیخرن‌منم توقعی ندارم ، منم برای بچه های خواهرم بیشتر میخرم تا بچه های برادرم 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن