خانوما بچه ی من نوه ی ۳م خانواده ی پدریشه خانواده ی همسرم اصلا به بچه م کادو نمیدن بجز عید نوروز یا تولدش که اونم تو تولد دختر عمو و پسر عموش مادر شوهرم میده بهش حالا من اصلا توقع ندارم ازشون ولی امروز مادر شوهرم با بچه م حرف زد اونم گفت دیروز خونه مامانی بودم برام توپ و اسباب بازی گرفته بعدش منم باهاش حرف زدم قیافه میگیره میگه فقط من براش هیچی نمیخرم منم گفتم نه بابا شما براش همیشه زحمت میکشید اینم بانازاحتی تلفن و قطع کرد
حالا گناه من چیه ؟؟؟شوهرم میگه لزومی نداره مادرم بدونه خانوادت برا بچه ی من چی میخرن😒😒😒
بنام خداتولد و عیدم کادو ندادن وشوهر و مادرش هم خیلی رو دارن
واقعا اینا دیگه شورشو در آوردن چند ماه پیش رفته بود از این ماشینا که فله میفروشن ۱۰۰تمن قیمتشه گرفته بود قشنگ بوی پلاستیک بازیافتی میداد داده به دخترم تانک بود اخه تانک واسه دختر میخواست یه عالمه تشکرم کنم 🫠باور کن تشکرم کردم گفتم زحمت کشیدی
خانواده خودم تو هر مناسبتی مثلا سال اول تحصیلی روز کودک روز دختر روز پسر و ... . هدیه میدن به بچه هام
ولی مادرشوهرم فقط زنگ میزنه بغیر از تولد و عید نوروز
البته من از هر دو طرف تشکر میکنم انتظاری هم ندارم
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بچه ما تنها نوه خانواده پدریشه اصلا نوه براشون مهم نیست تولد و عیدی چیه دنیا هم اومد نیومدن دیدنش و ...
خانواده ی همسر منم پسرم رو یه سالگی دیدن
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
چرا میگی نمخام بگمبگو اتفاقا شوهرت پر رو شده وظیفه مادرت نیس ک حتما بخره و ولی ب خانم بگی رو چشت ابر ...
باور میکنی همین امروز به مادرم گفتم اگه به جای اسباب و لباسای که واسه بچه م گرفته بودید سکه پارسیان میخریدید الان منو بچه هام کلی پس انداز داشتیم 🫤بهشونم گفتم دیگه تو رو خدا هیچی نگیرید بذارید شوهرم بفهمه که کاراتون ارزش داره نه بی ارزششون کنه دیروز دخترم که اسباب بازی جدیدشو از دادشم گزفته میگه دایی الان برام ربات بخر 😬اونم سریع گفت چشم
ببین همیشه همینجوره، معمولا خانواده عروس بیشتر برای نوه چیزی میخرن. خانواده شوهر منم چیزی نمیخرنمنم توقعی ندارم ، منم برای بچه های خواهرم بیشتر میخرم تا بچه های برادرم