2777
2789

من۲۲سالمه درسم تموم شده این فرهنگ واموندگی شهر ما انقدر بده و دخترا زود ازدواج میکنن که امثال من پیر دختر حساب میشن،حرف ازدواج شد خواهرزادم که ۱۴سالشه به من گفت کسی که تو رو نمیگیره فشارم اومد گفتم مگه چیکارم که نگیرن گفت اگر میخواستن بگیرن تا حالا گرفته بودن ازش توقع نداشتم بغضم ترکید گریم گرفت و اون اتاقو ترک کردم چقدر بدبختم من که یه بچه۱۴ساله که من خالشم مثلا برام میگه💔

"هر تلخی و مرارتی خواهد گذشت، فقط صبر کن و به روزایی فکر کن که لبخند واقعی‌ت رو دوباره می‌بینی." 🌿✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرت تو تربیت بچش خیلی کم کاری کرده.

فقط بهش گفت این حرفا به سن تو نیومده

"هر تلخی و مرارتی خواهد گذشت، فقط صبر کن و به روزایی فکر کن که لبخند واقعی‌ت رو دوباره می‌بینی." 🌿✨

خیلی حس بدیه میدونی خودمون ب خودمون بدی میکنیم آخه دختر ۱۲ سال چی میدونه ک ۹ماه بارداره و یا ازدواج کرده اینجوری میشه دختری ک میره سراغ هدف های خودش و ازدواج تو اولیتش نمیزاره پیر دختر حساب میشه

اتفاقا تو خیلی خوش بخت میکشی ی جوری ک همه در باره شانسی میگن ولشون کن بابا از اون شهرم میتونی بیرون ...

درسمو خوندم درسم تموم شده برا ارشد نمیتونم برم 

راهی برای رفتن از شهرمون ندارم

بهش میگفتی منم اگر مثل تو که با سعید و وحید و علی و قلی و تقی و نقی و .... رفیقی رفیق بودم حتما گردن یکیشون می افتادم 😂😂😂😂😂😂

این داستان خاله دهن سرویس 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم