لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خواهر یه همدرد پیدا کردم با این تفاوت مال من هر لحظه از روز وشب...من یه ماه تحمل کردم ولی دیگه داشتم میمیردم از ضعف دکتر قرص دمیترون داد خیلی تاثیر داره
هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........
چقدر تاپیک های بارداری مشکلات بارداری بچه داری خلوت ...هیچکس اصلا سر نمیزنه همش دنبال تاپیک جنجالین که باهم دیگه دعوا کنن بد وبیراه بگن به هم...ولی به داد هم نوعشون نمیرسن شاید یه تجربشون کمک کنه
هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........
لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم