2777
2789
عنوان

شیر دارم ولی دخترم نیست 😭بردارها نیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3715 بازدید | 187 پست
اگه همون روز که تکون نخورد میرفتی میتونستی زنده نگهش داری😔دختر خاله ی منم ۲۵ هفته بدنیا اومد و ۳ ما ...

لطفا پستتو پاک کن

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
پس دل خودم چی؟ دلم براش تنگ شده، بچم و از پشت دیدم مثل سفید برفی بود. با موهای مشکی 

وای اشکم درومد 😭

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه همون روز که تکون نخورد میرفتی میتونستی زنده نگهش داری😔دختر خاله ی منم ۲۵ هفته بدنیا اومد و ۳ ما ...

ن بهر حال اون بچه عمرش ب دنیا نبود هیچطوری زنده نمیموند😭

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
اي واي عزيزم دلم برات كباب شد😭😭 من كه تو٩هفته از دستش دادم تا چندماه كارم شده بود گريه هنوزه كه ه ...

بله   گفتن سه ماه جلوگیری،  ولی فکر دوباره رفتن این راه دیوونه م میکنه،  چقدر مراقب بودم. چقدر شوهرم ظرف شست خسته از سرکار بیا آشپزی و همه کارها با خودش. ولی همه ش بی فایده. همسرم واسه روز زایمان کت و شلوار خریده بود که دخترش باباش و خوش تیپ ببینه. ولی فکر کنم هیچ وقت از کمد درش نیاره 😭😭

خدایا هزاران بار شکرت

خیلی سخته درکت میکنم عزیزم. الان یعنی زااار زدما. من بعد سقط بعد اون همه درد خیلی سعی کردم خودمو محکم نگه دارم و گریه نکردم اصلا.دوس نداشتم جلوی دیگران بشکنم بس که ازروی  ترحم نگاهم میکردن اما الان شکستم با دردت ، منم بغضم ترکید. دلم میخواد باردار شم اما از بس استرس دارم هزار درد اومده سراغم که میترسم برم واس اقدام.از بس بهم گفتن بچه ت مشکل دار بوده میترسم، در صورتی که من بچه اولم بود .

خدا دامن همه رو بحق شش ماهه امام حسین(ع) سبز کنه انشالله.دامن شما هم زودتر سبز کنه. بسپار به خدا همه چیز رو. منم دلم یه بارداری و زایمان راحت بدون دردسر میخواد ک محتاج کسی نباشم و حرفی نشنوم بس ک دلم خونه. برای منم دعا کنید😥😥😥😥

آخ الهی قربونت بشم عزیزم جیگرم کباب شد

داغ دیدی فدات شم خدا صبر بده بهت عزیزم 🥺 

الهی خدا حال دلتو خوب کنه باور کن قلبم به درد اومد ولی بدون  اون فرشته زیبا دم در بهشت منتظرت میمونه وقتی رفتی پیشش میاد به استقبالت گلم 

ان شاالله زود زود یه بچه سالم و صالح سالم بیاد بغلت

مرگ نوزاد از مرگ ادم بزرگ خییییلی سختره 

منم نزدیک بود پسرمو از دست بدم این حسو تجربه کردم پسرم رفته بود زیر اکسیژن و ریه شو سوراخ کرده بودن و یه لوله وصل کرده بودن که نفس بکشه دکترش گفت ما هر کاری میتونسیم کردیم امیدت بخدا باشه 

وقتی از بیمارستان مرخص میشد از دکتراش میپرسیدم نیازی داره تحت درمان باشع بخاطر ریه هاش باز دکتر ببرم؟؟ 

که همشون فقددد میگفتن خانوم چی میگی ما اصن فک نمیکردیم زنده بمونه ....این جمله رو هرروز بهم میگفتن😢

دوست من یه بچه یک سالش فوت شد یدونم به دنیا اومد سه روز موند تو دستگاه ریه نداشت فوت شد الان یه پسر دوساله داره خداروشکر امیدت از دست نده این برا خیلی از مادرا پیش اومده و دوباره بچه دار شدن 

من میخام یه مامان قوی برای پسرم باشم از این به بعد تنها هدفم بهبودی پسرم  😊پسرم بیماریش سی پی هست.تازه متوجه بیماریش شدم.اگه تجربه یا پیشنهادی دارین بیاین تاپیکم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2840279/مامانای-بچه-های-سی-پی-بیاین-دور-هم-باشیم-و-بهم-انرژی-بدیم?
بله   گفتن سه ماه جلوگیری،  ولی فکر دوباره رفتن این راه دیوونه م میکنه،  چقدر مر ...

منم این راهو رفتم ولی بازم نتیجش سقط بودتقصیر تو ک نبود خواست خدابود

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
خوب رشد کرده الان طبیعی شده?

اره بخدا یه زبونی داره هممونو حریفه😐😂

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔