2777
2789

من فصل اولو دیدم

فصل دو ندیدم

در حدی که اکسپلورم میاد دیدم فقط

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فصل دوم همه بلد کار شدن 

و تدوین افتضاح شده خیلی از چیزا رو متوجه نمیشیم 

واقعا برا عشق نیومدن دیدن سری قبله چقدر معروف شدن اومدن برای فالور 

پسرا ا‌مدن دور هم حال کنن

دخترا هم به جون هم میوفتن سر همون پسرا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
فصل اولو واقعا طناز و شاهین خراب کردن با مسخرع بازیشون اه اه فصل دومم که نازنین روانیه😂

الان دارن پی میبرن حق داشته و جاوید روانیش کرده بوده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
فصل اولو واقعا طناز و شاهین خراب کردن با مسخرع بازیشون اه اه فصل دومم که نازنین روانیه😂

حذف شد کاش نمیشد معلوم شد حرفاش درست بود در مورد جاوید . دقیقا طناز و شاهین و گروه بازیشون

فصل دوم همه بلد کار شدن و تدوین افتضاح شده خیلی از چیزا رو متوجه نمیشیم واقعا برا عشق نیومدن دیدن سر ...

الان خیلی بهتر شده تو چند قسمت اخیر. تو فصل دوم آیدا با سکوتش میخواد خود واقعیش رو نشه بقیه نمیتونن😄البته میگن روژانم پشت صحنه خیلی بد دهنه

فصل دو بهتره

من فصل یک انقدر دعوا میکردن ندیدم کامل تا اواسط برنامه دیدم

فصل دوم از عسل و معین و احسان خوشم میاد فقط

احسان بلد نیست تو رابطه چجوری باید رفتار کنه اما پسر خوبیه تا اینجا 

برخی تغییرات فقط منتظر شجاعت ما هستند...!