2777
2789
عنوان

شیر دارم ولی دخترم نیست 😭بردارها نیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3715 بازدید | 187 پست
خداصبرت بده، منم این اتفاق برام افتادولی تو12 هفتگی شایدباورتون نشه ولی منم سینه هام شیرداشت بعدسقط، ...

چندهفتته؟منم تصميم دارم هروقت باردار شدم برا قلبش دير برم تا عين اونسري اميدوار تا سه ماهگيش نشينم😭😭😭

الان این حرف فقط داغشو بیشتر میکنه  حرفتون مناسب نبود  استارتر عزیز ب گذشته فکر نکن  ...

پاک نمیشه شرمنده قصد ناراحتیشو نداشتم😔

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته درکت میکنم عزیزم. الان یعنی زااار زدما. من بعد سقط بعد اون همه درد خیلی سعی کردم خودمو محک ...

انشالله خدا بحق شش ماهه امام حسین ی نی نی تپل و سالم بهت بده‌. استرس سمه سعی کن از خودت دورش کنی. توکل کن بخدا و برو برا اقدام خدا بنده هاشو تنها نمیزاره

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍
از نظر قدو وزن میگم من بچچه دختر دایم هفت ماهه بدنیا اومد الان نه ماهشه هنوز غلتم نمیزنه بچه

اها اره خوبه

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
بچه ها از همه تون ممنونم. این روزها نمیتونم جلوی کسی گریه کنم یا حرف بزنم. مامانم دور از جون دق میکن ...

قربونت برم الهی،هروقت حرفی دلنوشته ای چیزی داشتی صدامون کن

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
بله   گفتن سه ماه جلوگیری،  ولی فکر دوباره رفتن این راه دیوونه م میکنه،  چقدر مر ...

استارتر از حرفم ماراحت نشو توروخدا من خودم ۲ تا سقط داشتم که اینم که توشکممه دوقلو بود یکیش فوت شد میشه سه تا دقیقا حال و روز تورودارم حتی الان که ازش ۳ ماه گذشته ولی خب نباید خودتو ببازی میخوام برم امام رضا برات دخیل میبندم و پول میندازم تویه ضریح انشاءالله بحق امام رضا بعد دوماه باز باردار شی و بچه ی سالم بیاد بغلت💙

نه عزیزم اشکال نداره،  عمرش به دنیا نبود دیگه

بخدا خیلی بد شد من نمیدونستم نباید بگم ببخشید حلالم کن😔

استارتر از حرفم ماراحت نشو توروخدا من خودم ۲ تا سقط داشتم که اینم که توشکممه دوقلو بود یکیش فوت شد م ...

فدات عزیزم. میدونی همه فکر میکنم چه گناهی کردم که این مجازاتم بود. به سرم میزنه زنگ بزنم به همه یکی یکی حلالیت بگیرم. 😭😭😭 به خدا دل کسی رو نشکستم نمیدونم چرا اینجوری شد 

خدایا هزاران بار شکرت

زن داداشم دخترش دنیااومدبعدسه چارروزفوت شد امابعدازشش ماه باردارشدالان پسرش سه سالشه الان بازم بارداره شماهم مشکلی نداری باز باردارمیشی صحیح وسالم

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
اها اره خوبه

اینقد دلم برای بچه میسوزه برای مادرشم خیلی سرزنش میشه بنده خدا ولی هی پرو بازی درمیاره که مثلا براش مهم نیست اما مگه میشه نباشه هفت ماه بدنیا اومد ولی هیچی نداشت بچه بزور یه کیلو بود حتی صداشم درنمیومد ولی خیلی ناز بود

برسه روزی که منم تیکر بزنم