دیروز بارون میومد میخواستم بخوابم با خودم گفتم حالت که داره بارون میباره میرم تا دم در یه هوایی بخورم بیام بخوابم همینکه رفتم دم در دیدم کراشم هم دم درشون بوددد بعدش من سه دقیقه دم در موندم بعدش رفتم داخل از پنجره نگاه کردم دیدم داره هی به خونه ما نگاه میکنه که ببینه من هستم یانه این یعنی چییییییی آخههههه واقعا نمیدونم اینا ینی چیییی بالاخره منو دوس داره یانهههه😫😫😫😂😂😂😂
واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
نهه ببین شب اون استوری گذاشته بوده من بدون اینکه استوریشو ببینم تو ذهنم اومد تو دفترم نوشتم چندساعت بعدش رفتم استوریشو دیدم دقیقا همون متن رو استوری کرده بود
هیچی ولی اگ ادامه بدی یه خبرایی میشه،طبق تحقیقات روانشناسی ادما ب اشخاصی ک مدام جلوی دیدشون باشه حس نزدیکی و علاقمندی پیدا میکنن شاید اینم بلایی بود ک سر ت اومده