بعد هشت سال انتظار و یه سقط تو هشت هفته، با میکرو باردار شدم. همه آزمایش ها و سل فری و سونو عالی بود، از هفته هجده با تکون هاش هر روز صبح از خواب بیدارم میکرد. بیست و پنج هفته و چهار روز بودم. صبح از خواب بیدار شدم اما خیلی کسل بودم. همه ش خوابم میومد، تا شب تکون نخورد. فرداش رفتم سونو گفتن ایست قلبی کرده. دنیا رو سرم خراب شد. یکشنبه هفته قبل با آمپول فشار زایمان طبیعی کردم دخترم دیگه نیست دنیام شده جهنم، سیسمونی که با یه دنیا آرزو خریدم و جمع کردم. شیر اومده تو سینه هام، ولی تو کجایی عزیز مامان که بخوری، خدایا من واسه این امتحان خیلی ضعیفم خیلی
برا منکه که اندازه لوبیا بود هر روز زار میزنم ...خیلی سخته
وای چی میکشی 😢
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گلم ابنجوری که میگی برادرا نیان صد در صد هجوم میارن رو تاپیکت
عزیزم برادر نیست باردار هست اشتباه تایپی شده😑😐
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر که میشوی تمام زندگیت میشوددعاو التماس وخواهش از خدا برای عاقبت بخیرشدن فرزندت🍃 بهترین هدیه برایت میشود سلامتی جسم و روح بچه ات🍃 بیشتر فکر میکنی به مادرت......مادربزرگت....مادرمادربزرگت ..اینکه آنها چه سختی ها کشیده اندو چه آرزوهایی داشتند🍃 غم،اندوه و شادی ات هم رنگ دیگری میگیرد و همه آنها گره میخورد به حال فرزندت🍃 تمام کوه های عالم برسرت خراب میشود وقتی به اندازه نیش سوزنی در پای فرزندت میرود🍃صبور میشوی وباحوصله ،انگار نه انگار که تاهمین دیروز بی حوصله ترین آدم روی زمین بودی🍃خوابت هم با خواب فرزندت تنظیم میشود انگار نه انگارکه تا همین دیروزخوابت از خواب زمستانی خرس هاهم سنگین تر بود 🍃ذوق زده ترین انسان دنیا میشوی با هر کار عادی فرزندت 🍃 دل نگران تمام مادرهای زجر کشیده دنیامیشوی غبطه میخوری به آنها که فرزندشان رادرراه خدا دادند 🍃نگاهت هم مادرانه میشود عمیق،دقیق،عاشق و اشکبار 🍃دلت تنگ میشود برای مادرت و روزهایی که یادت نمی آید در دلش چه هاگذشته⛄💛❤
الهی که خیلی زود دامنت سبز بشه عزیزم.خدابزرگه ناامید نباش.فرشته کوچولوت هم الان تو بهشته😢😢
امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز
زن دایی شیش ماه بودش بچش ده روز توی شکمش مرده بوده میگن ایست قلبی بوده و با امپول فشار زایمان طبیعی کرده
میگن موقع نشستن خم شده بچه هم خفه شده
بچرو بردن ازمایشگاه
صبحانه را میتوان با دسر عاشقانه های شیرین میل کرد...وقتی الکی حواسم را پرت روزنامه خواندن کنم و از فنجان تو چایی بنوشم و بعد با کلی اب و تاب بگویم: عجیب است...چقدر چای امروز خوش طمع شده...! چشمانت به خنده بیفتد ولقمه نیمه گاز زده ام را از دستم بگیری و بگذاری دهانت و بگوویی:عجیب تر اینکه نان و مربای امروز هم طمع هیجان انگیزی دارد و هضم،این مزها های ه عجیب،بوسه ای میخواهد که که از ابتدای صبح روی لب های جنابعالی دارد زبان درازی میکند!! بابا تیکر رژیمه ،من مجردم هنوز شوهرم کجا بود که حامله بشم بابا
الهی بمیرم برات... آروم باش عزیز دلم... توکل کن به خدا... با خدا حرف بزن... من یه سقط داشتم و تازه اولای بارداریم بود داغون شدم... تو که تموم حاملگی رو هم گذرونده بودی ... خدا بهت صبر بده... دلم خون شد خواهر جان... از ته دل برات دعا می کنم زودتر حال و روزت خوب بشه و بتونی یه بارداری سالم رو تجربه کنی