2777
2789

اینستام هک شده همش میزنه شما از حساب خارج شده ای صاحب حساب گذرواژه تغییر داده بعد که دوباره وارد میشم اینستا می‌نویسه مشکوک به حک هستیم و فلان گذرواژه قوی بذار هر چی میدارم فوری از حساب خارجم می‌کنه ی دقیقه هم نمیتونم بمونه 

فندق 🦜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال منم دقیقا همینطورشد همین چندروزپیش پیجم کلا پرید رفت هرچی پیج جدیدم باهمون شماره زدم بازم پرید ا ...

برای شما هم همینجور پیام نیومد که گذرواژه قوی بذار امکان هک شدن و اینا دارید ؟ اینستا همچنین اروری میداد

فندق 🦜

منمممممم. از دیروز ... ولی درستش کردم. یه بار با ایمیل تایید کن یه بار با شماره تلفنی که واتساپ داره

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
فکرکنم قوانین اینستارو رعایت نکردید اینستاخودش پرونده پیج رو

خدا کنه پریده باشه آخه همش ارور میده که صاحب حساب اصلی گذرواژه عوض کرده بعد که رمز عوض میکنم با یک گرفتاری وارد میشم دوباره خود اینستا ارور میده که رمز قوی بذار که دوباره هک نشم 

فندق 🦜

منمممممم. از دیروز ... ولی درستش کردم. یه بار با ایمیل تایید کن یه بار با شماره تلفنی که واتساپ داره

من با شماره تلفن واتساپ انجام دادم درست شد ایمل بلد نیستم

فندق 🦜

برای شما هم همینجور پیام نیومد که گذرواژه قوی بذار امکان هک شدن و اینا دارید ؟ اینستا همچنین اروری م ...

دقیقا مثل شماشده بود پیجم خصوصی بود موبایل فروشی هم بردم اون گفت شایدهک شده باشید ولی احتمال اینکه اینستاخودش اینکاروکرده باشه هم هستش اگرگوشیتون مدلش پایین باشه ازاونم میتونه باشه اندرویدش دیگه پشتیبانی نمیکنه اینستاروبه روزرسانی کنیدشایدمشکلتون حل بشه