2777
2789
عنوان

خیلی احساس تنهایی می کنیم

385 بازدید | 30 پست

خانواده شوهر راحت کنارمون گذاشتن

سر اختلاف با ما که حق هم با ما بود قطع رابطه کردن به جا دلجویی و گفتن نمی خوان با من حرف بزنند و به مادر شوهرم گفتن هر وقت ما هستیم اونا میان

هر روز هم اونجا ن 

پامونو قشنگ بریدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اختلافتون چی بود،کلی بگو

من کلی کمک کردم بهشون تو آسیاب کشی حتی کاشی خونه رو هم تمیز کردم شام و ناهار بردم 

ولی یه زنگ به من نزدن موقع اسباب کشی حالا کمک هیچی

بعد شوهرم رفت سرخود دعوا کرد اونا هم گفتن زنت یاد داد

بی انصاف ها یه روز هم نمی بینند خونه شون ما بریم خونه مادرشوهر

ول کن بابا حالا اونجا چرا دوست داری بری اصلا 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

دخترم دلتنگ میشه منم می خواهم برم در ماه حتی یه بار

وقتی مادرشوهرت نمیخواد باهات ارتباط داشته باشه خودتو سبک نکن یه ذره غرور ذاشته باش تا ارزشت پیش بقیه بذه بالاتر 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

حوصله داری آرزوی منو زندگی می‌کنی 

من از خدامه باهام قطع ارتباط کنند 

اما هیچ جوره ولکن نیستند 

خیلی رفت و آمد و کم کردم خانواده شوهرو 

اصلا جدی نگیر به پیشرفت خودت و بچه ات برس

وقتی مادرشوهرت نمیخواد باهات ارتباط داشته باشه خودتو سبک نکن یه ذره غرور ذاشته باش تا ارزشت پیش بقیه ...

مادرشوهر مشکل ندارد اون جاری و خواهرشوهر هستن که میگن وقتی ما هستیم نیاد 

که هر روز هم اونجان

به خدامن یه عمر۲۲سال هرچه حرمت خانواده شوهرگرفتم بابی حرمتی ونادیده گرفتن جوابمودادن سالها شوهرم ازشون دفاع میکردمنم کوتاه میومدم تازه شوهرم فهمیده چه موجوداتی هستن ویکساله باهاشون قطع رابطه کامل کردیم