2777
2789

بچهها امروز رفتم واسه میکرونیدلینگ  هنوز ی عالمه پماد رو صورتمه مثل ماسک دقیقا  نمیتونم بخوابم راستی تا پنج شنبه خوب میشه عایا ؟ پنج شنبه حنابندون دخترعممه

ای ام بدبخت ای ام مظلوم ای ام بی سیاست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن ی هفته زمان میبره تا خوب بشه اصلا به پوستا وزخماش دست نزنیااا جاش میمونه

من ی بار انجوم دادم خیلی خیلی خوب بود دیگ نرفتم سه جلسه باید بری ک صددرصد جواب بده

کجا رفتی هزینه اش چقد شد؟؟؟

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶
ن ی هفته زمان میبره تا خوب بشه اصلا به پوستا وزخماش دست نزنیااا جاش میمونه من ی بار انجوم دادم خیلی ...

عظیمیه رفتم خود دکتر انجام داد خیلی هم خوش برخورد بود فقط ب منشی و اینا خیلی گیر میداد بیچاره زیر دستاش هزینه با دارو ۲۴۰ تازه خیر سرم با نت برگ رفتم 

تا پنچ شنبه چیزی نمونده فکر نکنم خوبه خوب بشی قبلش باید میپرسیدی دکتر بهم گفت تا یه ماه ازکرم پودر ا ...

ن من اهل ارایش خیلی نیستم منظورم اینه ک اونقدر خوب میشه ک بتونم برم  ک خیلی هم تو چشم نباشم؟

آره زخمه دوروز دیگه حموم کن سعی کن مرطوب نگه داری صورتتو که زخماش خیس بخور بیوفتن

بهم تتراسایکلین داده گفته سه روز بزن با زینک