2777
2789

بچه ها من میخوام برم اموزش ارایش دائم ببینم (اگه نمیدونین مثل فیروز ابرو ،بن مژه ،شیدینگ لب)هزینه اش یه ۶ تومنی میشه 

۲۹ سالمه خسته شدم از بیکاری 

ولی مامانم رااضی نیست خودمم دو دلم 

چیکار کنم به نظرتون 

🎻 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو ناخون یاد بگیر تو به سالن خوب بالا شهر و همونجا بمون برای کار 

خواهر همسرم بعد ۲ سال کار داره ماشین خارجی میخره 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
اینم یاد بگیرم اخه کی مباد مدل من بشه

فامیل خسیس ببر برا اینکه پول نده میاد 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

اصلا دوست ندارم ب ای فامیل کاری انجام بدم بعدا صد تا حرف درمیارن برام

اره راس میگی  

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

نمیدونم ...حالا زیاد مهم نیست خودم میترسم یاد بگیرم مشتری و مدلم نباشه که روش تمرین کنم

اوایل همینطوره یکی از دوستای خواهرم رفت ناخنکاری یادگرفت و فقطو فقطم خواهرم دوستش بودوو چندبار گذاشت رو دستش تمرین کنه بعد دوسال ماشالا میخوای ازش وقت بگیری باید چهارپنج روز صبر کنی

اوایل همینطوره یکی از دوستای خواهرم رفت ناخنکاری یادگرفت و فقطو فقطم خواهرم دوستش بودوو چندبار گذاشت ...

اخه ناخن مدل شاید گیر بیاد ولی ارایش دائم مثلا من خودم هیچوفت نمیرم مدل بشم چون دبگه پاک نمیشه اگه بد بشه

نمیدونم چی کنم واقعا ...

🎻 
اصلا دوست ندارم ب ای فامیل کاری انجام بدم بعدا صد تا حرف درمیارن برام

سعی کن کار رنگ هایلات مو یاد بگیری کاشت ناخنم خوبه مکاپ صورت هم خوبه بیشتر پول تو اینهاست ارایش،دائم کمتر مشتری داره 

اخه ناخن مدل شاید گیر بیاد ولی ارایش دائم مثلا من خودم هیچوفت نمیرم مدل بشم چون دبگه پاک نمیشه اگه ب ...

دخترخالم همین تازگی رفت اموزش دید اینطور نیس که یهو بگن مدل بیار تا ی ماه فقط رو پوست مصنوعی تمرین میکنی بعد اگر ببینن درحدی هستی ک بتونی کار انجام بدی میگن کسیرو بیاری ک بازم خودشون خط هایی اولیه رو میزنن مثلا براابرو بعد میگن تواز رو اون خط ها برو دوباره تکرار کن اگر خوب بودی دیگ خودت انجام میدی نترس عزیزم وقتی اینهمه ادم میتونن انجام بدن توهم میتونی