یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم ...حالا زیاد مهم نیست خودم میترسم یاد بگیرم مشتری و مدلم نباشه که روش تمرین کنم
اوایل همینطوره یکی از دوستای خواهرم رفت ناخنکاری یادگرفت و فقطو فقطم خواهرم دوستش بودوو چندبار گذاشت رو دستش تمرین کنه بعد دوسال ماشالا میخوای ازش وقت بگیری باید چهارپنج روز صبر کنی
اخه ناخن مدل شاید گیر بیاد ولی ارایش دائم مثلا من خودم هیچوفت نمیرم مدل بشم چون دبگه پاک نمیشه اگه ب ...
دخترخالم همین تازگی رفت اموزش دید اینطور نیس که یهو بگن مدل بیار تا ی ماه فقط رو پوست مصنوعی تمرین میکنی بعد اگر ببینن درحدی هستی ک بتونی کار انجام بدی میگن کسیرو بیاری ک بازم خودشون خط هایی اولیه رو میزنن مثلا براابرو بعد میگن تواز رو اون خط ها برو دوباره تکرار کن اگر خوب بودی دیگ خودت انجام میدی نترس عزیزم وقتی اینهمه ادم میتونن انجام بدن توهم میتونی