2777
2789
عنوان

بیاید سرزنشم کنید تا بلکه عقلم بیاد سرجاش😑😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1982 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم عزیزم تو دختر خیلی خیلی خوبی هستی. قدر خودتو بدون همین الان برای شروع این امضای غم ...

مرسی عزیزدلم ایشالا ک بتونم میخام همه تلاشمو بکنم بابت عوض شدنم...بابت دلگرمیات مرسی فداتشم خیلی گلی😍فقط نمیدونم وقتایی ک یچی میبینم و یادش میوفتم و مرور خاطره میشه واسم چکنم؟اصن باورت میشه با اینکه اون بی جربزه بود و روز بعد از خودکشیم پاشد رف کوه با وجود همهه اینا من گاهی میرم تو فکر عذاب وجدان میگیرم میگم نکنه بدی از من بود؟نکنه من کم گذاشتم؟نکنه اشتباه کردم؟این حالتایی که بهم دس میده رو نمیفهمم😔

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
مرسی عزیزدلم ایشالا ک بتونم میخام همه تلاشمو بکنم بابت عوض شدنم...بابت دلگرمیات مرسی فداتشم خیلی گلی ...

همه چیزایی که تورو یاد اون میندازه رو از بین ببر

همه عکساش

همه کادو هاش

همه پیام ها و ایمیل هاش

همه چت هاتون

از لیست مخاطبین گوشیت پاکش کن

از تمام شبکه های اجتماعی که از طریقش باهاش در ارتباط بودی پاکش کن، بلاکش کن

تو اینستاگرام بلاکش کن

دیگه هم هیچ وقت پروفایلش رو چک نکن. هیچ وقت.

خلاصه اینکه همه چیز رو با بی رحمی تمام پاک کن و نذار کوچکترین اثری ازش بمونه.

آخه دختر خوب چرا با این فکر های بیهوده ذهنت رو مشغول میکنی؟

اون پسره لیاقت تورو نداشت.

تو چی کم گذاشتی؟

اصرار کردی به خونوادت

تا مرز خودکشی هم که رفتی

ولی اون هیچی

خیلی ریلکس رفت کوه😠

دیگه چطوری باید ثابت بشه بهت؟

این آدم یه اشتباه بود تو زندگی تو

یه سو تفاهم بود

باید فراموشش کنی. چون اصلا لایق تو نیست.

تو خیلی باارزشی، خودتو دست کم نگیر

اول بپذیر که اشتباه کردی به همچین شخصی دل بستی.

اشتباه کردی احساسات پاکت رو حروم همچین شخصی کردی.

بعد قاطعانه و با اراده محکم و با توکل برخدا اشتباهت رو جبران کن.

همه چی درست میشه. مطمعن باش😉🌸

همه چیزایی که تورو یاد اون میندازه رو از بین ببر همه عکساش همه کادو هاش همه پیام ها و ایمیل هاش ...

عشقم تصمیم گرفتم امروز عصر برم تموم حرفایی ک از دیشب تاحالا بهم زدیو رو یه برگه بنویسم و مرور کنم میخام تمومش کنم هرچی ک مربوط بهش میشه رو میحام از نو بسازم خودمو...میشه اگ باز یچی شد بهت پیام بدم؟ببخش انقد همش مزاحمت شدم از دیشل تاحالا بخدا حرفات خیلی روم اثر میزاره و حالمو بهتر میکنه فداتشم

عشقم تصمیم گرفتم امروز عصر برم تموم حرفایی ک از دیشب تاحالا بهم زدیو رو یه برگه بنویسم و مرور کنم می ...

آفرین به تو دختر بااراده

عیبی نداره عزیزم، میتونی همینجا بهم پیام بدی، اگه وقت داشته باشم سعی میکنم حتما جوابت رو بدم🌸

خوشحال میشم بتونم کمکت کنم

میدونی چرا اینا رو برات گفتم؟

چون چند سال پیش یکی از دوستای خیلی خوبم داشت به خاطر یه مسئله مشابه مسئله شما خودشو نابود میکرد.

خیلی دلم میسوخت و ناراحت میشدم وقتی تو اون حال میدیدمش.

وقتی تاپیکت رو خوندم یاد اون دوست خوبم افتادم. دلم میخواست اینا رو بهت بگم تا بفهمی که چقدر باارزشی و همیشه باید قدر خودتو بدونی و عزت نفس داشته باشی.

آفرین به تو دختر بااراده عیبی نداره عزیزم، میتونی همینجا بهم پیام بدی، اگه وقت داشته باشم سعی میکنم ...

مرسی مهربونم از لطف زیادت هیچوقت یادم نمیره چطوری یه خانومی تو مجازی انقد تونست با حرفاش و دلگرمیاش باعث بشه ب فکر عوض شدن بیوفتم و از نو تصمیم بگیرم بسازم...الان دوستت درچ حاله؟

مرسی مهربونم از لطف زیادت هیچوقت یادم نمیره چطوری یه خانومی تو مجازی انقد تونست با حرفاش و دلگرمیاش ...

خدارو صد هزار مرتبه شکر ، حالش خیلی خوب شده.

الان همه چیز رو تغییر داده و داره با آرامش و شادابی زندگی میکنه. ادامه تحصیل داده و داره تو رشته مورد علاقه اش درس میخونه. مثل اینکه یه خبرایی هم هست 😉 و به زودی میره سر خونه و زندگیش❤

تو هم توکلت به خدا باشه

از خدا بخواه حتما کمکت میکنه🌸

خدارو صد هزار مرتبه شکر ، حالش خیلی خوب شده. الان همه چیز رو تغییر داده و داره با آرامش و شادابی زن ...

ایجانم خداراشکر ک تونست و موفق شد😍

اره حتما از خدا میخام و کلی قران و دعا میخونم تا کمکم کنه فراموشش کنم...

ایجانم خداراشکر ک تونست و موفق شد😍 اره حتما از خدا میخام و کلی قران و دعا میخونم تا کمکم کنه فرامو ...

تو دختر خیلی خوب و مهربون و با اراده ای هستی

تمام تلاشت رو بکن

برو دنبال علایق و توانایی هات

ورزش کن

زبان جدید یاد بگیر

مطالعه کن و سطح اطلاعاتت رو بالا ببر

شروع کن به درس خوندن و برو دنبال رشته مورد علاقه ات

آشپزی کن

نقاشی کن

شعر بنویس

کار هنری انجام بده

تبدیل شو به یک دختر قوی و با اراده، یه دختر موفق و شاداب. من مطمعنم از پسش بر میای و کلی به خودت افتخار میکنی

قدر خانواده ات رو بدون که اینهمه دوستت دارن.❤

تو دختر خیلی خوب و مهربون و با اراده ای هستی تمام تلاشت رو بکن برو دنبال علایق و توانایی هات ...

چشم عزیزدلم...از اون هفته میرم باشگاه و میخام ارایشگریمو ادامه بدم و برم کلاسای تخصصی..همه تلاشمو میکنم و زندگیمو از نو میسازم❤