2777
2789
عنوان

بیاید سرزنشم کنید تا بلکه عقلم بیاد سرجاش😑😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1982 بازدید | 86 پست
ینی منم میتونم اجی؟میتونم باز اصن عاشق شم؟من خیلیییی میخاستمش حتی اشک بابامو دراوردم بابام گف بقرااا ...

اره چرا نتونی گلم؟ 

فقط خودت میتونی ب خودت کمک کنی. من انقد بخاطرش حرص خوردم. داستان عشقمو باهاش تاپیک زدم برو بخون . 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
راحت باش عزیزم عیبی نداره خوشحال میشم بتونم کمکت کنم عزیزم تو دختر خیلی پاک و مهربونی هستی قل ...

الهی فدای تو بشم چقد ماهی تو اخه خیلیییی زیادددد ممنونتم بابت حرفات ک انقد ارومم کردن 

الهی ب هرچیزی ک میخای برسی و همیشه بخندی و شاد باشی قربون قلب مهربونت بشم عزیزدلم❤❤❤

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی فدای تو بشم چقد ماهی تو اخه خیلیییی زیادددد ممنونتم بابت حرفات ک انقد ارومم کردن  الهی ب ...

خواهش میکنم عزیزم

تو دختر خیلی خیلی خوبی هستی.

قدر خودتو بدون

همین الان برای شروع این امضای غمگین و دردناکت رو عوض کن. تو باید از همین لحظه شروع کنی و برای فراموش کردن این پسره قدم برداری.

باید دوباره بشی یه دختر شاداب و مهربون.

باید بهترین دختر دنیا بشی.

چون قراره انشاالله در آینده ای نزدیک با بهترین پسر دنیا ازدواج کنی.

من برات دعا میکنم.

پدرت خیلی خیلی دوست داره

معلومه تو از همه چی براش مهم تری که اینهمه مقاومت کرده تا تو انتخاب غلط نداشته باشی.

پدرت هم دلش میخواد بهترین مرد دنیا سهم تو بشه.

پس همین الان یه صلوات بفرست.

تو قلبت به خدا توکل کن و ازش کمک بخواه

یه امضای پرانرژی هم به جای این امضای غمگین بذار

تو میتونی همه چیز رو عوض کنی.

تو میتونی قوی ترین و بهترین و شادترین دختر دنیا بشی.

من مطمعنم تو از پسش بر میای.🌸

فدات شم ما از زندگی شانس نیاوردیم اما دلم میخواد خودم تنهایی رو پای خودم بایستم و با موفق شدنم ان ...

دیشب یادته باهم حرف میزدیم؟دقیقا نامزد منم بهم گف 3 ماه دور باشیم از هم 

منم میخوام قوی باشم 

دیشب یادته باهم حرف میزدیم؟دقیقا نامزد منم بهم گف 3 ماه دور باشیم از هم  منم میخوام قوی باشم&n ...

معلوم نی چ مرگشونه

خدا داند اما من دیگ حس میکنم از مسئله مریضیشو و کارش داشت استفاده میکرد ک منو پس بزنه نمیتونست مستقیم بگه لاشی شدم

معلوم نی چ مرگشونه خدا داند اما من دیگ حس میکنم از مسئله مریضیشو و کارش داشت استفاده میکرد ک منو پس ...

باید قوی باشیم ب خودمون برسیم و خودمونو دوست داشته باشیم من ک دیگه پیام نمیدم بهش و میخوام ب فکر سلامت جسمی و روحی خودم باشم درسته سخته ولی کوچیک کردن و شکست غرورم دیگه کافیه انگار هرچی بیشتر بری سمتشون بدتر میشن

باید قوی باشیم ب خودمون برسیم و خودمونو دوست داشته باشیم من ک دیگه پیام نمیدم بهش و میخوام ب فکر سلا ...

من از بهمن سال پیش تا دیروز خیلی خودمو کوچیک کردم براش

گفتم مریضه، عب نداره، بذار نازشو بکشم، انقد بردمش بالا بالا ک رید تو سر خودم ازون بالا

منم عین تو، میخوام محکم باشمو دیگ ازش گذشتم

من از بهمن سال پیش تا دیروز خیلی خودمو کوچیک کردم براش گفتم مریضه، عب نداره، بذار نازشو بکشم، انقد ...

انگار این مردا جنبه ندارن هرچقدر ببریشون بالا تورو میارن پایین و فکر میکنن چ تحفه ای هستن

انگار این مردا جنبه ندارن هرچقدر ببریشون بالا تورو میارن پایین و فکر میکنن چ تحفه ای هستن

همین این کثافت اولش هی میگفت من هیچی نیستم اینطوریم اونطوریم حالا واسه من قیافه میگیره، بره گم شه تقصیر خودم بود ک گندش کردم

من از بهمن سال پیش تا دیروز خیلی خودمو کوچیک کردم براش گفتم مریضه، عب نداره، بذار نازشو بکشم، انقد ...

من ک این سه ماهو بش پیام نمیدم بعد این 3 ماهم اگر اومد سمتم قشششششنگ از خجالتش در میام و بعدش باهاش ادامه میدم البته اگه اونموقع دیگه من بخوام ادامه بدم اگرم بخوام ادامه بدم بعد این 3 ماه دیگه طرز فکرمو عوض میکنم نمیزارم یجوری بشه ک مطمئن باشه ب هیچ وجه نمیرم و همیشه باهاشم جوری رفتار میکنم ترس از دست دادنمو داسته باشه 

حس میکنم باید غرور شکستمو ترمیم کنم 

من امیدی ندارم ب برگشتش...  بنظرت بر میگرده؟

ب من گف بعد 3 ماه ک اومدی اینجا دوباره رابطمونو شروع میکنیم ولی من میخوام یکاری کنم و یجوری فکر کنم ک انگار قرار نیس دیگه برم باهاش البته خداکنه بتونم خیلی سخته 

توام سعی کن یجوری باشی ک امید الکی ب خودت ندی و اصلا از همین الان فکر کنی واس همیشه رفته

ادم نمبتونه ذهنشونو بخونه پس چرا خودمونو عذاب بدیم 

منم یسری سر این مریضییش خون ب جیگر شدم واقعا

شاید این رفتنشون باعث شه بفهمیم چقدر براشون مهم و با ارزش بودیم اگه ارزش داشته باشیم و دوستمون داشته باشن نمیتونن ترکمون کنن ولی من ک اگه برگرده دیگه اون ادم سابق نمیشم  میشم ی نیلوفر دیگه دیگه غرورمو له نمیکنم سعی میکنم توو این سه ماه ب خودم برسم و خودمو و روحمو و جسممو ترمیم کنم