2777
2789

دختره قیافش خوبه 

پسره خیلی پسر خوب و محترم و کاری و با فرهنگی هست 

فقط قیافش یکم مورد پسند من نیست .

ولی انصافا از خوبیش هرچی بگم کمه

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی مگه از نظر من به قیافه نیس

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

اکه بگم بی تاثیر دروغ گفتم ولی خب از شوهری که خوشگل باشه ولی پیشش آرامش و امنیت نداشته باشی ، هزاران بار بهتره

الانم عمل های زیبایی هست میتونه انجام بده

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

بنظرم اخلاقش مهمتره

به مرور روی تیپ و مدل موش تغییر ایجاد کن بهتر میشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

شوهر من بهش کار مدلینگ لباس بهش پیشنهاد شد  از بس ک قد و بالاش و چهره اش خوبه 

واقعا هم تا اوایل ازدواج تاثیر داشت 

ولی بعد چند سال فقط اخلاقش مونده اخلاقش بده و من اصلا دوستش ندارم قیافشم برام عادی شده

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان