2777
2789

س سال و نیم باهم بودیم اومد خاستگاری بابام ب خاطر کلی دلایل منطقی مخالفت کرد...مرد نبود و ترسید و بخاطرم نجنگید جربزه نداشت و منی ک دختر بودم همه جوره واسش جنگیدم میدونسم دلایلی ک خانوادم میارن منطقیه اما دل کندن واسم مساوی مرگ بود و نمیتونسم واسه همین دست ب خودکشی زدم😔بازم بابام راضی نشد و کلی جلوشون وایسادم...سوختم اتیشششششش گرفتم وقتی روز بعد از اینکه من خودکشی کردم پاشد رف کوه و گردش حتی میدونس من دیروزش قرص خوردم و....

مهربون بود حرفایی ک میزد مشخص بود منو میخواد اما بزدل بود....

چیکار کنم از چشمام بیوفته؟چیکار کنم نخوامش؟دلم داره میترکههه

همه خانواده متلکم میگن ک چرا دس بردار نیستی و نمیخای ب خودت بیای😢دست خودم نیست بخدا دست خودم نیست خاطره هاش داغونم میکنه دلتنگشم

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اگر بگیم تا قبل ازدواج با یکی رل نزنید میگید افکارتون سنتی و قدیمیه حالا بیا شما یک نمونش وقتی جنبه ندارید وارد رابطه ی دوستی نشید اگر میخواهید ارتباطی دایمی باشه خب با ازدواح رابطه را شروع کنید که اینطور نشه والا باید از اول به موقت بودن رابطه فکر میکردی

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
چیکار کنی ازچشت بیفته؟؟  همون مورد, خودکشیت و کوه ربتنش والا مورد کمی نیس

پس چرا همش میگف دوسم داره و اومد خاستگاری؟😔

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

دست خودته 

اروم باش

تو اولین كسی نیستی كه عشقش اشتباه انتخاب كرده

ولی خوش شانسی كه این اشتباه داره تموم میشه

بگذار زمان بگذره

خودت مشغول نگه دار

برو یه حرفه ای یاد بگیر

امشب جمع عاشقای دیونه جمعه . البته ببخشید اینو گفتم نمونه ش خودم. 

دوستم بیا یه کاری کنیم . یه روز دو روز سه روز تا ۴۰ روز تحویلشون نگیریم پیام ندیم نبینیمشون چطوره؟

خدا یاور تنها ترین تنهایان است

پاک کن همه چیزایی ک تورو یادش میندازه همه رو پاکککک کن همه سر ی عکس ک رسیدی نگو این بمونه 

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤    

يروزي ميرسه هزاربار خداروشكر ميكني كه نشد و بايه آدم ديگه اي اشنا شدي 😎😊😊مصلحتتو خدا ميدونه پس اگه نميشه مطمئن باش مصلحت نيس

خدايا خودت فردامونو بساز تو بسازي قشنگتره :)