2777
2789
عنوان

بیاید سرزنشم کنید تا بلکه عقلم بیاد سرجاش😑😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1982 بازدید | 86 پست
ادم دست خودش نیس. داری به حرف دلت میری. ب منطقت گوش بده. من عشق چندین سالمو گذاشتم کنار با منطق. یه ...

ینی منم میتونم اجی؟میتونم باز اصن عاشق شم؟من خیلیییی میخاستمش حتی اشک بابامو دراوردم بابام گف بقراااااان بجان مامانت خوشبختی تو با این پسره نیست اما من بازم اصرار و اصرار و گریه😔😔

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک چی هم بهت بگم ، سخته شاید تا مدت ها تنها بمونی و حتی از ازدواج دور شی ولی بدون ادم بی ارزش لیاقت این رو نداره که بخوای براش خودکشی کنی باارزش هم نداره حتی جه برسه به این 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

ولی پونه میخوام قوی باشم

خیلی گریه میکنم

اما تصمیم گرفتم ادم موفقی بشم، درسمو تا دکترا و بلکه پروفوسورا ادامه میدم

میدونم ی روز برمیگرده

اما دلم میخواد اون روز من پسش بزنم

خیلی بخاطرش جنگیدم

اما مثل دوس پسر تو، دوس پسر منم خییییییییییلی بزدل بود

بیا قوی باشیمو کاری کنیم ک پشیمون بشن از گوهی ک خوردن

یه چن جلسه بیا پیش خودم درست میشی     آخه دیواااااانه چرا خودتو کوچیک میکنی اینقدر بی ار ...

گلم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی حرف بزنیم؟

ینی منم میتونم اجی؟میتونم باز اصن عاشق شم؟من خیلیییی میخاستمش حتی اشک بابامو دراوردم بابام گف بقرااا ...

خوب اگه پدرت میگه نیس نیس دیگهههه به جای احساس از عقلتم استفاده کن یه مدت نبینش بهش بگو میخوام یه مدت دور باشیم از هم که بتونم به خودم و زندگیم فکر کنم بعد از چند وقت دوری و فکر کردن میتونی یه تصمیم درست بگیری

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور ...
نمیدونم همش یاد خاطره هاشم چهرش جلو صورتمه دست خودم نیس یجوریم اصلا نمیدونم اخه چطوری دلشششش اومد پا ...

این پسر اگه عاشق واقعی بود، اگه تورو برای یک عمر عاشقی و همراهی میخواست، اگه واقعا مجنون تو بود اینطور ریلکس نیمرفت کوه.😕

اگه عشق واقعیش بودی مطمعن باش وقتی خبر خودکشی تورو میشنید داغون میشد. نابود میشد. گریه و ناراحتی و عذاب وجدان تمام وجودش رو فرا میگرفت.

حداقلش تب میکرد. چون تو میخواستی براش بمیری.

راست گفتن برا کسی بمیر که برات تب کنه.

عزیزم کاملا مثل روز روشنه که این پسره نمیتونه عشق واقعی تو باشه.

این پسره نیمه گم شده تو نیست.

این پسره شاهزاده رویاهای تو نیست.

این اونی نیست که خوشبختت کنه.

طبیعت زن ناز کردنه و طبیعت مرد ناز کشیدن و تلاش کردن برای داشتن زنش.

فراموش کن این پسر رو.

هر چیزی که تورو یاد اون میندازه رو از بین ببر.

ولی پونه میخوام قوی باشم خیلی گریه میکنم اما تصمیم گرفتم ادم موفقی بشم، درسمو تا دکترا و بلکه پروف ...

عزیزدلم درخواستمو قبول کن بریم حرف بزنیم باهم

این پسر اگه عاشق واقعی بود، اگه تورو برای یک عمر عاشقی و همراهی میخواست، اگه واقعا مجنون تو بود اینط ...

چقد حرفاتون باعث شد حالم بهتر بشه بخدا ازش شات میگیرم و میخام داشته باشمش...

اره بخدا اصن حالم داره بهم میخوره از خودم ک انقددددد احمقم 

مرد باید مردانگی از سر روش بباره.

مردونگی به سیبیل و ریش و اینا نیست.

به عرضه و جنم هست.

به اینه که چقدر میتونه برای کسی که عاشقشه تلاش کنه.

به اینه که طاقت سختی ها رو داشته باشه.

مرد باید اون قدر قوی باشه که زن بتونه تو مشکلات زندگی بهش تکیه کنه.

عزیزم خودتو کوچیک و حقیر نکن.

تو خیلی با ارزشی، قدر خودتو بدون.

مرد باید مردانگی از سر روش بباره. مردونگی به سیبیل و ریش و اینا نیست. به عرضه و جنم هست. به اینه ...

دقیقاااا دمت گرم بخدا امشب عجیییب نیاز داشتم بین دلتنگیام واسه اون بی لیاقت یکی بیاد و این حرفارو بهم یاد اوری کنه مرسی ازت قربونت برم❤❤

چقد حرفاتون باعث شد حالم بهتر بشه بخدا ازش شات میگیرم و میخام داشته باشمش...

راحت باش عزیزم

عیبی نداره

خوشحال میشم بتونم کمکت کنم

عزیزم تو دختر خیلی پاک و مهربونی هستی

قلب باصفایی داری.

من مطمعنم که خیلی با محبت هم هستی.

ولی خوشگل خانم، اینهمه احساسات پاک و لطیف، این عشق سرشار و این محبت خالصانه باید مال کسی باشه که لیاقت داشتن تورو داشته باشه 

تو باید این احساسات قشنگ رو به مردی که واقعا لایق داشتن تو هست تقدیم کنی

خودتو دست کم نگیر

تو لیاقتت خیلی بیشتر از این حرفاس

تو لیاقتت بهترین مرد دنیاست

مردی که خالصانه عاشقت باشه

وقتی عطسه میکنی بیاد دستتو بگیره بگه خانومم نکنه خدای نکرده طوریت شده؟ بریم دکتر؟

مردی که آغوش گرمش جبران همه سختی هایی باشه که کشیدی.

مردی که برای بدست آوردنت تلاش کنه.

از خدای مهربون بخواه که اول کمکت کنه این پسره رو از ذهنت بندازی بیرون. بعد هم از خدای مهربون بخواه که نیمه گمشدت رو بهت برسونه.

برات آرزوی خوشبختی زیااااااد میکنم

آرزو میکنم یه روز بشه که اون قدر از همسرت محبت ببینی که همه این غصه ها از دل مهربونت پاک بشه

از خدا بخواه

اون خیلی مهربونه

حتما حتما حتما کمکت میکنه🌹