2777
2789
عنوان

بیاید سرزنشم کنید تا بلکه عقلم بیاد سرجاش😑😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1980 بازدید | 86 پست

من هف سال بایکی بودم خونواده اش نزاشتن ازخودکشی هرچی بگی کردم ولی عین خیالش نیس ی روز ک من حالم خراب بود بادوستاش رفته بود تفریحهمون شب ی اس خدافظی دادم و گوشیم خاموش کردم و بااولین خواستگارم هرچند گوه دراومد ازدواج کردم والان دوتابچه دارم توهم اراده کن

خدای ممنونتم بخاطر گل دخترام 😍😍😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚😚😙😙😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایطت مثل من هست من نامزد هم کردم اما خودش زد زیرش بعدش  اما من خودکشی نکردم 

اما یادت باشه کسی که تو رو از ته دل بخواد برات میجنگه ، مردی که نجنگه ارزش نداره و بزاره بره پی کارش و خوشیش به هیچ دردی نمیخوره

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
پس چرا همش میگف دوسم داره و اومد خاستگاری؟😔

اگ مبگف برا خوش گذرونی میخوامت پایه اش بودی ؟

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤    

ادم دست خودش نیس. داری به حرف دلت میری. ب منطقت گوش بده. من عشق چندین سالمو گذاشتم کنار با منطق. یه مدت عذاب بود ولی خب تموم شد چون به خودم قبولوندم ک من قویم. من میتونم . هیشکی بعد هیشکی نمیمیره گله من. اونن اگه حتی یه درصد بخادت سخت می ایسته

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

گلم اشتباه کردی خودکشی فقط آدم رو درنظر همه ضعیف جلوه میده ،دیگه هیچ وقت و برای هیچ کس اینکارو نکن،توصیه میکنم حتماً بری پیش مشاور تا کمکت کنه خودتو قوی کنی

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
عزیزم اینطوری نکن با خودت. حیف تو نیست؟ مگه این آقا پسر چی داره که اینهمه براش داری خودتو اذیت میک ...

نمیدونم همش یاد خاطره هاشم چهرش جلو صورتمه دست خودم نیس یجوریم اصلا نمیدونم اخه چطوری دلشششش اومد پاشه بره کوه

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
پس چرا همش میگف دوسم داره و اومد خاستگاری؟😔

می خوادت اما مفت و راحت 

زندگی پر از چالش و مشکلاته

ایشون مرد زندگی نیست

آدم حرف و زبون بازی و دوستی و خوش گذرونیه

قارچ کفیر فواید و استفادش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691592

یه چن جلسه بیا پیش خودم درست میشی   

آخه دیواااااانه چرا خودتو کوچیک میکنی اینقدر بی ارزش بودی که بخاطر یه آدم بی عرضه خودکشی کردیییی

نتونسه بدستت بیاره برات نجنگیده 

توی زندگی مشترک چی؟؟ هر اتفاقی هم بیفته باز جاخالی میده ترسو بازی درمیاره 

پشتت رو خالی میکنه به کی میخوای تکیه کنی پسسس

یکی دیگه بیاد تو زندگی چنان از سرت میوفته که خودتم باورت نمیشه😂

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
امشب جمع عاشقای دیونه جمعه . البته ببخشید اینو گفتم نمونه ش خودم.  دوستم بیا یه کاری کنیم . یه ...

اره بخدا اصن حالم داره بهم میخوره از خودم ک انقددددد احمقم 

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

خودت رو هم سر زنش نکن. واسه چی بخاطر ی ادم بی خیال تو سری بزنی ب خودت. چرا یاد اوری کنی ب خودت.

نخیر اصلا.

موفق ترین ادم ها هم حداقل  یکبار اشتباه کردن

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

دیروز بعد 5 سال گفت بهم نمیرسیم

اون تهران، من اهواز، چ روزایی ک بخاطرم 6ماه یا سالی یبار میومد فقط 2 ساعت ببینتم، اونم با اتوبوس

حیف ک نفهمیدم چیشد

پارسال اومدن خواستگاری،اما چون بدون هماهنگی اومدن مادرم قبول نکرد، قرار بود مثل همیشه خودش بیاد ببینتم اما با اقوام اومد برای خواستگاری

حالا هم بخاطر بی پولی و مریضی(ک تو تاپیک اولم توضیح دادم) باز دیروز روندم از خودش، حالم بده

هیچوقت باور نمیکنم اینجوری تموم شه، ما از اول خانواده هامون در جریان بودن، 5سال مثل نامزد بودیم، هنوز دیوونشم، امید دارم ب برگشتش😔

خانوادش خیلی دوسم دارن،منم خیلی اونارو دوس دارم، هنوزم بم میگن حداقل با ما دوست بمون، اما همه چیز منو یادش میندازه، خانوادش، چتاش، ویساش، کلیپاش، خیابونا، حتی ایستگاه رو ب رو خونمون، کافه، رستوران، پاساژ، حتی ی حرف، داغونم😭