دوستان خیلی امشب عصبیم. تقریبا6ماهی میشه که جاری دارشدم الان 3 ماهه که جاریم منوازجلوچشم خانواده همسرم انداخته. نمیدونم چی کارکرده فقط اوناخیلی نسبت به من گارددارن. به همسرم میگم بریم ببینیم مشکلشون بامن چیه میگه ماه پشت ابر نمیمونه دست جاریت رومیشه هرچی پشتت گفته.آونآهم میفهمند اشتباه کردن. میگه دوس ندارم توخاله زنک بازیاشون بیفتی. امشب رفته پیش خواهرشوهرم گفته فلانی زن زندگی نیست اصلا درس میخونه. کلی پشتم غیبت میکنه. من ازنظرتحصیلات. مالی خانواده. خانه داری خیلی ازاون سرترم. آون سیکل داره و تازه از شهرستان اومده اماخیلی پرسیاسته میترسم اززبون من چیزی گفته باشه چیکارکنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو راه خودت رو برو..ولی مطمین نیستم جاری ات کاری کرده باشه!
مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
به نظرم اصلا تحویلش نگیر خودتم سنگین نگه دار با خانواده شوهرمم مثل قبل باش یکم بگذره خودشو نشون میده آدمی که اصالت نداره این کارا رو میکنه بعدم رسوا میشه