2777
2789

دوستان خیلی امشب عصبیم. تقریبا6ماهی میشه که جاری دارشدم الان 3 ماهه که جاریم منوازجلوچشم خانواده همسرم انداخته. نمیدونم چی کارکرده فقط اوناخیلی نسبت به من گارددارن. به همسرم میگم بریم ببینیم مشکلشون بامن چیه میگه ماه پشت ابر نمیمونه دست جاریت رومیشه هرچی پشتت گفته.آونآهم میفهمند اشتباه کردن. میگه دوس ندارم توخاله زنک بازیاشون بیفتی. امشب رفته پیش خواهرشوهرم گفته فلانی زن زندگی نیست اصلا درس میخونه. کلی پشتم غیبت میکنه. من ازنظرتحصیلات. مالی خانواده. خانه داری خیلی ازاون سرترم. آون سیکل داره و تازه از شهرستان اومده اماخیلی پرسیاسته میترسم اززبون من چیزی گفته باشه چیکارکنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو راه خودت رو برو..ولی مطمین نیستم جاری ات کاری کرده باشه!

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

الان از شهرستان اومدن چه ربطی به قضیه و برتری شما داشت رو نفهمیدم

ولی شماهم راهی ندارید

شوهرتون درست میگن

خودتونو قاطی نکنید

فقط سعی کنید خوب و مقبول باشید

بقیش دگ به شما ربط نداره

به اونا و عقلشون ربط داره کهکدومو بپذیرن

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......

اگه پیشش حرفی نزده باشی پس نباید بترسی تعجبم از خانواده ی شوهرته مگه نمیشناسنت که بخوان هر حرفی و قبول کنن ودر مقابلت گارد بگیرن!!

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
برام سواله ک چرا دخترای شهرستان زبر و زرنگن انقدر🤔

ربطی به شهرستان نداره... معمولا بچهای خانواده های پرجمعیت و فرزندان وسط وآخر سیاستمدارن، ؛

اولیا همه ساده و مظلومن

من برای بار سوم اومدم...سه بار ترکیدم....اما با قدرت تر برگشتم...
برام سواله ک چرا دخترای شهرستان زبر و زرنگن انقدر🤔

زیر و زرنگ نیستن نحس بازی در میارن البته نه همه شوناااااا تاکید میکنم امثال جاری من و استار تر اینجورین

میشه واسه سلامتی نینیم صلوات بفرستی

ببين بخدا شوهرت بهترين حرف رو زده اصلا به روي حودت نيار جدي جدي ماه پشت ابر نميمونه ماهم خدايي داريم خدا بهترين قاضي و داوره اون هرچي بخواد ابرو ريزي كنه موش بدونه خودشيريني كنه تا خدا نخواد هيچ اتفاقي نميفته دلت قرص قرص باشه