2777
2789
عنوان

خانومای باسیاست بیاین دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون همیشه اولویت اول وآخرشون ازدواج بوده،همه رونمیگمابعضیا

عجببببب

فهمیدم‌گفتی بعضیا ولی بازم حرفت زشت بود

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......
الان از شهرستان اومدن چه ربطی به قضیه و برتری شما داشت رو نفهمیدم ولی شماهم راهی ندارید شوهرتون در ...

عزیزم منظورم آینه که ازقبل همونمیشناسیم. ایشون یه دخترشهرستانی بی سوادهستن. امافتنه. مادرشوهرم سربسته به شوهرم گفته که فلانی گفته زنت زن زندگی نیست وگرنه باوجودبچه درس نمیخوند. 

من به هیچ عنوان بااین خانوم رابطه صمیمی ندارم. به شدت بامن مشکل داره. چجوری بفهمم چیکارکرده که اوناب ...

ببین تو الان چند سال پیش منی فقط به اون جاری بیشور اصلااااا محل سگ نده با خانواده شوهر تم کاملا مثل سابق باش

میشه واسه سلامتی نینیم صلوات بفرستی
من به هیچ عنوان بااین خانوم رابطه صمیمی ندارم. به شدت بامن مشکل داره. چجوری بفهمم چیکارکرده که اوناب ...

ا کجا میدونی اون کاری کرده؟؟

شاید خودشون عوض شدن

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......
اگه پیشش حرفی نزده باشی پس نباید بترسی تعجبم از خانواده ی شوهرته مگه نمیشناسنت که بخوان هر حرفی و قب ...

من کلا زیادرفت وامدی نیستم وجاریمم درحدسلام وعلیک اونم پیش شوهرامون میبینم. آما متوجه شدم که خیلی دروغ میگه میترسم اززبون من دروغ گفته باشه. چیکارکنم دستش روبشه

اوایل عروسی جاری من به من صمیمی بود جاری اولم از خانواده شوهرم بهم اطلاعات میداد منم به اون بعد فهمیدم پیش اوناهم من و ميفروخته حرفامو ميگفته خرابم کنه ولی من همیشه هواشو داشتم پیش خواهرشوهرام ولی وقتی به جون هم انداخت لو رفت من دومي بودم اون اولي واسه خانواده شوهرم مثل بت بود ميپرسديدنش می ترسید که جاش خراب شه که شد به خدا الان عاشق منن تا اون من راه خودمو رفتم فقط خود واقعيم معلوم شد اولا همشون باهام دشمن بودن انگار چون کلا جاري و خانواده جاري بد منوپيش اینا ميگفتن خواهر شوهرم بهم بعدا گفت 

خودم زانو دارم شونه بقيه رو میخوام چیکار 😏
عزیزم منظورم آینه که ازقبل همونمیشناسیم. ایشون یه دخترشهرستانی بی سوادهستن. امافتنه. مادرشوهرم سربست ...

خب بازم ربطی به شهرستانی بودن نداره

حالا اگه کسی شمال تهران بشینه با خیلیییی اغماض جای این حرفو شاید داشته باشه ولی بقیه واقا نه

ولی درکل مادرشوهرت خیلی بی عقله که تیکه انداخته

ینی قشنگ داشته حرف عروسو تایید میکرده

شایدم نظر خودشه انداخته گردن جاری

ربطی نداره

خونواده شوهرت عاقل نیستن عزیزم

ا کجا میدونی اون کاری کرده؟؟ شاید خودشون عوض شدن

متوجه رفتاراش میشم هروقت مامیریم خونه مادرشوهرم اونم میادفورا. چون تویه ساختمونن. بلافاصله میره تو آشپزخونه شروع میکنه پچ پچ کردن. بلندازم میپرسه مانتوخریدی؟من مانتونمیخرم الان تواین گرونی آدم بایدهوای شوهرشوداشته باشه. بعدپچ پچ. یهومیبینی مادرشوهرم میره تو قیافه

متوجه رفتاراش میشم هروقت مامیریم خونه مادرشوهرم اونم میادفورا. چون تویه ساختمونن. بلافاصله میره تو آ ...

واااا

چن سالشه؟؟؟

این سیاست نداره که

این احمقه و خاله زنک

احمقتر کسیکه باورش میکنه

مدام میخوادمنوخراب کنه که من ولخرجم. درس میخونم. پولای شوهرموبه بادمیدم. بااینکه اصلااینطورنیست. آون یه دختردهاتیه چون نمیتونه بامن رقابت کنه داره منومیکشه وسط. من خیلی سعی کردم بهش اعتمادبه نفس بدم. کلی ازش تعریف کردم اماانگارآون سرناسازگاری داره

واااا چن سالشه؟؟؟ این سیاست نداره که این احمقه و خاله زنک احمقتر کسیکه باورش میکنه

34سالشه. ازدواج دومشه.20سالش بوده جدامیشه دخترنوزادشورهامیکنه میره. بعد14سال برادرشوهرم وقتی همسرش فوت کدداونوگرفت

34سالشه. ازدواج دومشه.20سالش بوده جدامیشه دخترنوزادشورهامیکنه میره. بعد14سال برادرشوهرم وقتی همسرش ف ...

وااای😑😑😑

بقران فکر کردم بچه س

همون از فرهنگ پایینشه که اینطوریه

والا منم شهرستانی ام

زیراب اونکه با شوهرم مچشو گرفتمم نزدم

این رفتارا خیلی زنندس