الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سعی کن به هیچکس اهمیت ندی !! به فکر خودت باش . زندگیتو بساز . برو پی علایقت .. نزار بمونی تو پس یه خاطره یا علاقه قبلی ! برو دنبال هدفا. آرزوها .. حتی اگه خیلی از خانوادت تحت فشاری میتونی کم کم از زیر فشارشون در بیای !! یکم سخته ولی شدنیه !! اگه الان بگی حال ندارم و نمیتونم پاشم و.... تو اینده واقعا ضربه بدی میخوری و واقعا شکننده میشی !! خدارو چه دیدی شاید همون که باید سر راهت قرار گرفتو یه حس تازه تجربه کردی❤❤ موفق باشی😍✊❤
سعی کن به هیچکس اهمیت ندی !! به فکر خودت باش . زندگیتو بساز . برو پی علایقت .. نزار بمونی تو پس یه خ ...
آخه چه هدف و آرزویی؟من دیپلم زبان دارم.شنا بلدم.لیسانی دارم.کامپیوتر بلدم.رانندگی ۱۰ساله بلدم.از نظر درسی هم دیگه کشش امتحان ندارم میدونم پس برا ارشد پیشنهاد نده.کگهدف دیگه ایی هست بگو