2777
2789
طلاق خیلی سخته . حرف مردم . نگاه مردم . پدر و مادر و ....

درسته سخته ولی اصلا اهمیت ندین به حرف و نگاه مردم

شما قرار نیست برای مردم زندگی کنید 

عمر و جوونی خودتون رو هدرندین به فکر خودتون و ایندتون باشید 

* با تشکر فراوان *

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق خیلی سخته . حرف مردم . نگاه مردم . پدر و مادر و ....

اره خیلی سخته....درواقع ی انتخاب بین بد و بدتره اما باید ی قلبی از فولاد داشته باشی که همه چیزو ندیده بگیری

وزن اولیه۵۵.......وزن هدف۵۲

سعی کن به هیچکس اهمیت ندی !! به فکر خودت باش . زندگیتو بساز . برو پی علایقت .. نزار بمونی تو پس یه خاطره یا علاقه قبلی ! برو دنبال هدفا. آرزوها .. حتی اگه خیلی از خانوادت تحت فشاری میتونی کم کم از زیر فشارشون در بیای !! یکم سخته ولی شدنیه !! اگه الان بگی حال ندارم و نمیتونم پاشم و.... تو اینده واقعا ضربه بدی میخوری و واقعا شکننده میشی !! خدارو چه دیدی شاید همون که باید سر راهت قرار گرفتو یه حس تازه تجربه کردی❤❤ موفق باشی😍✊❤

من اگر نیکم اگر بد؛ تو برو خود را باش ..😎👏🏻
سعی کن به هیچکس اهمیت ندی !! به فکر خودت باش . زندگیتو بساز . برو پی علایقت .. نزار بمونی تو پس یه خ ...

آخه چه هدف و آرزویی؟من دیپلم زبان دارم.شنا بلدم.لیسانی دارم.کامپیوتر بلدم.رانندگی ۱۰ساله بلدم.از نظر درسی هم دیگه کشش امتحان ندارم میدونم پس برا ارشد پیشنهاد نده.کگهدف دیگه ایی هست بگو